Ocak Ayı Etkinlik

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 31.05.2013 tarafından 8 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 31.05.2013

31.05.2013 User

Son bir kaç aydır her ay bir etkinlik (demaner-hitac-terör kapısı vb.) oluyordu. Bu ay yani ocak ayında herhangi bir etkinlik düzenlenecek mi peki? Eğer düzenlenecekse ne zaman başlayacak? S.S.S si paylaşılıyordu önceden bu ay hiçbir şey paylaşılmadı?

2. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Elimize eğer ki sizin bahsettiğiniz gibi bir etkinlik olursa ivedilikle sss duyurulur.

Elimizde de bilgi olmayınca da şu var bu var da diyemiyoruz ama az bir sabır diyorum.

iyi forumlar.

3. Arkadaşlar yakında sağlam etkinlik gelir ümit ediyoruz :) Sebep Takvim 1 aylık yapılırdı. Şimdi 2 ihtimal var. 1. si çok yoğun bir dönemden geçiyor olmaları :) 2. si Güzel bir etkinlik gelecek fakat ince detayları belirliyor olmaları :) Bu yüzden Tüm aylık takvimi doldurmuyorlar ki değişiklik yapılabilsin diye. Yani .KAAN. arkadaşımızın da dediği gibi biraz sabır :) Sabrın sonu Selâmettir. :) Karamsar olmayalım. İyimser takılalım.

4. 31.05.2013

31.05.2013 User

Konu darkorbitse eğer kendini her zaman en kötüsüne hazırlaman gerek :D iyimser olduğun zaman üzülürsün :D

5. Etkinlik Metkinlik hikaye kazanılacak paralar şahane !!!

6. Kazandırmayın para, ben şu aralar sadece sepromu lazere atıyorum başka da bir şeyyapmıyorum. etkinlik gelirse belki vip alırım başka da bir kuruş para vermem

7. BORG_UNION

BORG_UNION User

bir tek etkinlik görevleri için oyuna giriyorum. bir çok etkinlik zaman israfı, herhangi bir şeyin iyi durumda değiştiği yok. Nerede eski JPA, kaç yıldır aktif oyuncuyum bir tek 2-3 ay önceki demaner etkinliği hoşuma gitti.

8. uzayl80

uzayl80 User

bitanede benden gelsin günlük giriş bonusları hakkında -- yine çifter cifter ödül veriliyor aylık giriş bonusunda ama eskiye göre biraz daha iyi olmuş kablodan bu ay 3 tane veriliyor biz bukadar cok kabloyu napacak niye hala arge için günlük dosya verilmiyor arkadas ?? 2 ci konum ise galaksi kapılarda bug mug bişey var onlarada bakılsın bi zamet eger sorun yoksa o zman sistem kapı içinde adam kayırıyor diycem sandıklarda oldugu gibi ... havuçları fuledik kaappada herkül cıkmıyo işe bak sen lf4 zaten bişekilde geliyor herkülleri yapayım yemişim kappasını favorim zeta ödülleri daha cok diğerlerine göre inçindeki yarıklarla birlikde 60 bin uriye yakın geliyor :D

Son düzenlenen: 9 Ocak 2018
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.