ocak ayında verildi denilen bir kod hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve mervs44 tarafından 17 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. mervs44

mervs44 User

bu gün kupon kodu varmı diye bakarken BSGOGENERAL bikaç sayfada 2 ocak tarihinde böyle bi kod verildiğini (sebep olarak bigpoint in batlle galactis oyunu kapandı diye darkorbite yeni başlayanlara bir kod olduğu yazıyordu) ve kod içerikleri olarak altta belirttiğim şeyler var yazıyordu merak ediyorum bende 5 LF4 var umuyorum böyle olmamıştır merakımdan soruyorum?
    1. Venom Gemisi
    2. 15 Bo2 kalkan
    3. 15 kararsız LF-4
    4. 500.000 X3 Cephane
    5. 8 Iris
    6. PET

2. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Sizin de bahsetmiş olduğunuz gibi bu kod kapatılmış olan BSGO oyunundaki kullanıcıların BSGO üzerinden Darkorbit'e kayıt olmaları sırasında kullanmış oldukları bir koddur. BSGO oyuncularının yıllarca vermiş olduğu emeklerden sonra oyunlarının kapanması üzerine böyle bir başlangıç yapmaları ufak bir telafi ödülünden başka bir şey değildir.

Oyunu aktif bir şekilde oynamanız takdirinde bu içeriklere sizler de çok kısa sürede sahip olabilirsiniz. Ayrıca oyun içerisinde bildiğiniz gibi en güçlü lazer topu Prometheus Lazerleri olduğu için ne kadar çok geliştirilmemiş LF-4'e sahip olunduğu artık çok da önemli bir fark yaratmamaktadır. Size tavsiyem bu görev serisini bitirerek ilk 10 Prometheus Lazeri'nizi elde etmeniz ve seri bir şekilde Zeta Kapısı tamamlayarak elde edeceğiniz ödüllerle geminizi geliştirmenizdir.

Konuyla ilgili sormak istediğiniz başka bir şey yoksa kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. mervs44

mervs44 User

BSGO oyuncularında bu kodu verirken yıl farkı varmıydı acaba yani oyun kapanmadan önce bir bsgo hesabı oluşturup ondan sonra darkorbite kayıt olunca bu ödüller alınabilir yani, standart lf4 önemli değil diyorsun ya o öyle değil işte hesabın ezik durumdayken lf3 olunca npc keserken çok fark oluyor

4. xxkubixx

xxkubixx User

evet olay doğru ve herkes o kodu kullandı.
    Hatta o kodu alıp 100lerce hesap açanlarda var.
    Darkorbit oynamamak için 1 neden daha.

5. mervs44

mervs44 User

ben bunu görünce ilk yalandır diye düşündüm yani davet kodu ile milleti kandırıyorlardır dedim. kalkan çok önemli değilde lf4 15 tane vermesi garibime gitti, venom vermesi ise şöyle diyeyim ben birleştirden zorla yaptım çünkü gerçekten toplamak çok zor o zaman yeni kayıt olanlar direk sahip oldu,madem o oyuncular mağdur olmasın diye bunları verdiniz güzel bir anlayış tebrik ediyorum ama çok önceden beri hesaplarını açmış oyunculara da bunların yarınsını verseydiniz o kadar değer verilmiş olsaydı güzel olmazmıydı. [Bigpoint Harici Oyun İsmi Paylaşılması Yasaktır!] oyununu son 4 yıldır oynuyordum tr sunucusu ocakta kapandı ve eu ya geçenlere dandik şeyler verdiler ((oyuna yeni başlayıp 2 3 hafta oynayıp direk kazanılacak envanterleri verdiler hiç kalıcı birşey vermediler)) orda ne kadar üzüldüysem burdada tam tersi yeni başlayan 10 adım önde başlamış komik olmuş... 1 saat önce görevleri yaparak 10 lazeri al dedi ya 2bl de impulse denedim 6 7 kere öldüm chatte yardım eden yokmu diyorum sallayan yok neyse konu kilitlenebilir bravo....

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 May 2019
  6. ErenNFS

ErenNFS User

garip garip triplere girmeyin size bu kodları kullanmayın diyen olmadı.Zamanında kullanıp oyun oynamaya devam edebilirdiniz bu dünyanın sonu değil.Ayrıca birinin size yardım etme zorunluluğu yok isteyen görmez.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 May 2019
  7. mervs44

mervs44 User

üslubun hoş değil önce konuşmayı öğren ben burda bir sorun olduğunu güzel güzel açıklıyorum, kod olduğunu o dönem görmedim görmüş olsamda yeni hesap neden açayım ki madem yeni gelene bunlar veriliyor herkese verilseydi diyorum. kimsenin senin boş açıklamanı okumayada ihtiyacı yok ben burda konuyu açtım ki forum moderatöründen doğrumu diye öğrenip fikrimi belirtmek için.

8. Viraaa

Viraaa User

eksik yazmisin kardes.100.000 de plt 20-21 roketide vardi:)

mervs44 bunu beğendi.
  9. Bizzat yıllardır hem Bsgo hem Darkorbit oynayan biri olarak söylüyorum,ben de başta kızdım neden bu kod herkese açık şekilde veriliyor neden sadece bsgo oynayan hesapların mailine gönderilmiyor diye.Sonra düşündüm ki eğer sadece bsgo emektarlarına verilse bu hesapların piyasası olucaktı sürekli hesap satışı ile karşılaşılıcaktı.Mesela benim zaten darkorbit hesabım var ben bu kod ile gelen şeyleri satabilirdim bu da şirketin işine gelmezdi.O yüzden kökünden çözmüşler işi herkese açık yapmışlar ve sınırlı bir süre içindi.O kadar da önemli değil yani.

10. mervs44

mervs44 User

bende şundan bahsediyorum yani orda oynuyıp server kapanınca mağdur olmasınlar tabiki bir takım hediyeler verilsin çünkü ben son 4 yıldır [Bigpoint Harici Oyun İsmi Paylaşılması Yasaktır!] oynuyordum ve ocak ayında server sattılar avrupalılara server kapandı eu server ına geçenlere bir takım ödüller verildi ama 2 3 hafta oynayınca elde edebileceğin dandik ödüllerdi tabiki böyle olmasın aylarca yıllarca oynadığın oyun kapanınca birşeyler versinler ama bunları server kapanmadan önceki kayıt olanlara verselerdi yani ocak ayında yeni kayıt olan biri önceden oynamış bir oyuncudan iyi envanteri olmasaydı diyorum bende. ama bu demek değilki sende ocak ayında yeni kayıt olup ordan başlasaydın demek yani sonuçta bende bu oyunu oynamış zaman harcamış biriyim bizede birşeyler verilebilirdi diyorum bunu derken de hiçbir forum modaratörüne demiyorum onların bunla bir alakası yok bunu oyun yapımcılarının düşünmesi lazım.. üstteki arkadaş gibi (ErenNFS)kraldan çok kralcı olup hemen laf söyleyen çoçuklar heryerde var warface fan grubunda da vardı sonra server kapanacağını duyunca ilk söven onlar oldu,ben burda yöneticilere yapıyorum modaretarlöre değil

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 May 2019
  11. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

mervs44 ve ErenNFS, sizleri karşılıklı tartışma ortamı yaratmaktan dolayı uyarıyorum. Ayrıca mervs44, sizi Bigpoint harici oyun ismi paylaşmaktan dolayı uyarıyorum. Lütfen tekrarlamayınız.

İsteğiniz üzere konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.