odeme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Gece*Nöbetçisi* tarafından 4 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kolay gelsın herkez ben akbank neo maas kartımla yanı hesap kartımla pazar gunu x3 de urı cekıcem yanlız odeme hangısı bılemıyorum yardımcı olursanız sevınırım bi de 330 k urı ye 120 tl odeme yapıyor bu x3 de oluyormu daha oncekılerı sayfasını acıp x3 cıktıgında odemeyı sectım oldu ama bunda olurmu bu sorualrımı yanıtlarsanız sevınrım

2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Yapmak istediğiniz ödeme türü için Havale/Eft ve Ptt olarak geçmektedir. 330 bin uridium indiminiz x3 de de geçerlidir.

Keyifli Forumlar

3. Zenan2

Zenan2 User

İyi bayramlar SİHİRBAZ ve tüm DARK ORBİT ekibi..
    Özel tasarım paketinizi saatler önce basit ödeme hesabımdan kart ile ödeyerek onayladım.
    Lakin hala gemilerim hangarda yok.
    Bu bayramda gemilerime kavuşabilme ihtimalim yüzde kaç__?:))

4. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Hangi özel tasaırm pakedinden bahsediyorsunuz ? şu 5i1 arada paket ise, onlar sadece tasarımdır ve bir goliaht gemisine sahip olduğunuzda o tasarımları görebilir ve kullanabilirsiniz. Sorunuz bunlar değilse daha açık şekilde belirtiniz.

Keyifli Forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Ekim 2014
  5. Zenan2

Zenan2 User

PAPATYA Merhaba :)
    Cevabın üzere evet bir goliaht gemisi aldım lakin tasarımlarımı yine göremiyorum:(

PAPATYA :)
    Oldu evet çok teşekkürler ederim:))
    Goliaht aldıktan sonra çıkıp tekrar oyuna girmek gerekiyormuş:)))

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Ekim 2014
  6. Merhaba ,

Konu çözüme kavuştuğundan dolayı kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.