Odesseus lazer vs Prometheus

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve UCB tarafından 1 Kasım 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. UCB

UCB User

Arkadaşlar Odesseus lazer mi daha iyi prometheus lazermi 18 lazer slotu olan bir gemide 14 odesseus full pro mu yoksa 18 odessues full pro mu deneyimleyen bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşları yoruma bekliyorum

2. _evissaM_

_evissaM_ User

Youtube'da bununla ilgili bir cok karsilastirma videosu var, onlari inceleyebilirsin, kisisel olarak diyeceklerim ise; BL haritalarinda Pro lazerlerin alternatifi zaten yok, belki Asmodeus bir alternatif olmayi zorlayabilir ama ondaki handikapta; 10 saniyede bir yaratik kesmek gerekli, yoksa lazer ektikisi basa donuyor.
    Odysseus PVE'den ziyade PVP icin cok daha ideal

3. UCB

UCB User

Evet bende pvp için merak ediyorum hangisi daha iyi youtube da baktımda istedigim cevabı bulamadım gemide 14 odesseus olsada %50 kritik vuruş şansı 18 olsada %50 kritik vuruş şansı oluyor 14 odesseus 4 pro mu 18 odesseus mu daha çok vurdurur merak ediyorum

4. _evissaM_

_evissaM_ User

5. smoonrise

smoonrise User

Son dönemdeki videolar ve paylaşımlardan yola çıkarsak eğer genel kullanım Bl hariç Gemi içi Odesseus İrisler Prometheus ama Blde hasar lazım ise Gemi+İris+Pet hepsi pro lazeri en mantıklı seçenek , normal haritada Pet için vuruş odaklı ise LF-P01 DPlink için hiperplazmoit lazeri yada yaratık odaklı hasar ise LF-PX01 olabilir ama onunda yüvsit yüksek olunca etkisi oluyor diye biliyorum elindeki sayı ve çeşit lazere göre seçmek lazım .

6. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

Ben bir fark göremedim. Yani Odysseus lazeri 14 tane yapıp kritik vurma şansını %50 çıkarmadan pek yararı yok gibi. Size video çektim aradaki farkı sizde gözlemleyin. Pete tavsiyem lazer olarak Px01 lazeri çünkü bu lazerin en az hasarı 280. Tek bir Pro lazer 5 atışta bonus dahil 1260 vururken PX01 1400 vuruyor.
    Yanlız dikkat edin P01 var PX01 var P01 280 kadar diyor px01 en az 280 diyor.. O yüzden px01 tercihimdir.

1 Konfiye 4 Osdys lazer , 2 Konfi 4 pro lazer her ikiside 17 lvl
    X1 mermi ile roketler ve droit düzeni kapalı seprom beslemeli

Son düzenlenen: 2 Kasım 2024
  7. BATE*

BATE* User

36 odysseus lazer yap farkı görürsün pvp de farkı 14 veya 18 ile çok etki göremezsin zaten prolar sadece bl yaratıkları için ideal artık.

8. Arkadaş video atmış ama şöyle bir durum var 4 tane odyseus ile 4 pro kıyası yanlış olmuş evet pro lazer 210 hasar artı 5 saniye bir kritik vurış veriyor ancak odyseus lazeri 4 adet takılıyken %12 ihtimalle kritik vuruyor. Odyseus için 14 adet lazım kritik atışını tam görmek amaçlı. İzlediğim videolarda ve kendi gemimde olanlarda kıyasladığımda odyseus daha iyi 14 adet odyy olduğunda 2 atıştan birisini kritik vuruyor mesela 10 atış yapıyorsın bazen ilk 5 atış kritil vurmuyor ama sonraki 5 atış art arda kritik vuruyor. Normal haritalarda şuan için en iyisi odyseus ama bl de pro lazer en iyisi. Benim gemimde 8 adet odyseus var %33 ihtimalle kiritik vuruş şansı var ve 3 atıştan birinde kritik vuruyor denedim veya 3 kez normal vuruyorsa art arda 3 kezde kritik atıyor