Odysseus Lazeri ve Asmodeus Lazeri Hk.

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Dr.R-Dunkirk tarafından 27 Kasım 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 2 adet sorum var.

1-Leonov’a Odysseus Lazerinden 6 tane takıldığı zaman 12 adet takmışız gibi ev avantajı haritalarında kritik vuruş da iki katına çıkıyor mu?

2- Asmodeus Lazeri 3’ten fazla olacak şekilde P.E.T. e takıldığı zaman full anti uzaylı protokolü ile NPC imha ettikçe set bonus seviyesinden faydalanabiliyor muyuz?

2. 2 adet hayır cevabı veriyorum

3. Teşekkür ederim. Aynı konuyla ilgili kafama bir soru daha takıldı. Bildiğim kadarıyla Odysseus Lazerinin kritik vuruşu herhangi bir gemi bonusu, destek, arge veya gemi yükseltme modülünden etkilenmiyordu. O hâlde Spectrum’a takılan SHD-SK01 adlı modülün -%5 hasarının negatif bonusu da kritik vuruşu azaltmıyor mu?

4. valla o konuda net bir bilgim yok bence kimse de bilemez denemeden. Çünkü bu tür şeyler ufak şeyler çeviri farklılıklarıyla yanlış yazılıp yanlış anlaşılabiliyor

5. Kendim 3 tane Odysseus alıp hem Spectrum hem de Leonov ile denedim.

Leonov’da anladığım kadarıyla kritik vuruş ihtimalini iki katına çıkarma diye bir şey yok. Ancak kritik vurunca vuruş 2 katına çıkıyor. Verdiğim kritik hasar x-4 haritasında ortalama: 4400.

Spectrum’da modülsüz denediğimde 3 lazerle imha ettiğim 10 tane StreuneR’de modülsüz maksimum 2760 vururken SHD-SK01 modülüyle maksimum olarak düşündüğüm 2650 hasarına 20 tane StreuneR imha ettikten sonra ulaştım. Yani modülün negatif hasar çarpanından etkileniyor bu lazerin kritik vuruşu.

Konu kilitlenebilir.