Ödeme Bayrağı Değişimi

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve ahmetorss tarafından 2 Kasım 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ahmetorss

ahmetorss User

Arkadaşlar ben çok yakın zamanda İngiltereye gezmeye geldim. Unity sunucusundaki hesabıma girdim.
    E-pin ile marketten uridyum aldım ve mağazanın para birimi Sterline dönüştü.
    Bununla ilgili Bigpoint'ten tutun Discord adminlerine kadar yazdım.
    Gerekli heryere ticket attım ama hiçbir şekilde 4 5 gündür bi geri dönüş alamadım.
    6 bin tllik E-pin'im var ve çöp olmak üzere.
    Forum adminleri bu konu ile ilgili yardımcı olurmusunuz.
    İngiliz vatandaşı değilim sadece gezmek için geldim başıma böyle bir şey geldi ve mağazası çok pahalı oldu. Lütfen yardım Pls...
    Ticket numaram: Ticket#00057597

2. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Bu tarz işlemlerde forum üzerinden yardımcı olamıyoruz bundan dolayı yapabileceğim bir şey bulunmamaktadır 4-5 gündür olan sorunları ve support birimimizin yoğunluğu göz önüne alınınca biraz normal gecikmesi. En kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir, sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederim.

İyi Forumlar.

3. ahmetorss

ahmetorss User

Ticket için geri dönüş yapıldı ama olumsuz yönde.
    Allah aşkına bu ne saçmalıktır.
    biletimin fotoğrafını vizemin fotoğrafını türk vatandaşı olduğumu ikamet belgemi Türk kimliğimin bilgilerini herşeyi atabilirim.
    Oyuncu kaybetmek için neden bu kadar çabalıyolar.
    ki oyuna aylık 10 bin tl yatıran biriyim.
    Bu şekildemi karşılık alıcağım.

4. kardeşim öncelikle geçmiş olsun bu kadar sıkıntı etme sorun halledilir sen ingilterede hesabına girip alışveriş yaptıgın için ödeme birimin degişiyor çünkü oyuna giriş yaptıgın nokta neresiyse bulundugun konumun ip'sini baz alıyor oyun ve sen türkiye dışında başka ülkede alışveriş yaptıgın için sistem senin ip'ni ingilterede algılamış ve ödeme yerin degişmiş daha önce bende vpn açık unuttugum için ödeme yerim euro olmustu ama supporta ikametgah belgesi türkiyede yaşadıgına dair belge ve kimlik fotokopısı gonderdim 2 gun ıcınde eskı halıne gerı geldı ama şuan şöyle bir durum var avrupada yaşayan kişiler hem türk hemde yabancı olan kısıler bilerek hesaplarını TR ödeme yapmak istiyorlar çünkü türkiyede yasayan birinin 100 birime aldıgı urunu onlar 2 veya 3 birime alıyor uyanıklılık yapıyorlar anlıyacagın bu yüzden support senden farklı belgeler isteye bilir bunun için yada söylediklerine inanmazlar ve hesabın öyle kalır çünkü yukarıdada dedigim gibi hesabın aktif oldugu ip adresini baz alarak bu işlemleri yapıyorlar sen ingilterede giriş yaptıgın için büyük istimal veri tabanına senin hesabın ip kaydı yurt dısı olarak tanımlanmıstır yani yarı yarıya şansın var tekrar eskısı gıbı olması ıcın

5. ahmetorss

ahmetorss User

Reis haklısın ama ben ingiltere vatandaşı olmadığımı pasaportumda aldığım vize ile kanıtlayabilirim. Türk pasaportum var pasaportta ingiltere vizesi var. İngiliz bi insanın türk pasaportunda ingiltere vizesi ne arasın allah aşkına. Vallaha 2 gemim var ikiside köşede duruyor oynamıyom. Soğudum vallahi billahi. Bu kadar umursamamazlık beklemiyordum. Tickete geri dönmeyi bile düşünmüyolar.