Ödeme Bayrağı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ottoman tarafından 24 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Ottoman

Ottoman User

Merhabalar öncelikle.Ben Almanya'da yaşıyorum fakat okul için Türkiye'ye taşınmıştım.Bu zamana kadar alışverişimi Almanya para birimine göre yaptım ama artık Türkiye deyim ve TL üzerinden alışveriş yapmam gerekiyor.VİP-indirim paketi,uri vs çok pahalı oluyor şu an.Ne yapmam gerekiyor ? yardımcı olursanız sevinirim.Hesabım G2-CZ1-CZ2-CZ3 serverında

2. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Sorununuzla ilgili olarak supporta başvurmanız gerekmektedir. Olumlu veya olumsuz geri dönüşü onlar size sağlayacaktır.

İyi forumlar.

3. sayın hypnos ne kadar başvurduysam ne kadar belge yolladıysam birşey değişmedi ne yazıkki bende aynı durumdan muzdaribim bu iş için detaylı bir rehber paylaşma durumunuz yok mudur acaba

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Yapılan başvurular mali birim tarafından incelenir ve uygunsa işlem yapılır. Eğer onlar mevcut kriterlerini karşılamıyorsanız, ödeme birimi değiştirilmiş mali birim tarafından.

Bu konudaki olaylardan bağımsız oyuncuların bir çoğu Avrupada yaşamasına rağmen TL ile ödeme yapmak gibi bir hedef seçiyor kendine. Unutmayın ki, yaptığınız satın alımlarda vergi ödenmesi gerekiyor. Bu nedenle ödeme biriminin değişmesi mali birimin işidir.

5. ℓαηeт

ℓαηeт User

muhtardan kagit istiyorlar onu yolla turk bayragi oluyor ama sonra direk almana donuyor simdi
    dusun 330 bin uri 850 tl yapiyor bunu vermek icin olmam gerek sonra almanya sartlari iyimisde o yuzden oyle oluyormus :DD tr severdinde bu yuzden kac tane oyuncu kayip etiler haberleri yok baksana oyunun Halina otocu dolu :DDD