Destek Ödeme Değişikliği Konusu

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve kkejer34 tarafından 16 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. kkejer34

kkejer34 User

Modum, sizinle laf dalaşına girmeyeceğim çünkü siz bize her türlü ithamı ve yalancılığı yakıştırıyorsunuz biz buna itiraz edince de hemen banlarız diyorsunuz. Beni yalancılıkla itham ettiğiniz, yazdığım yazıyı okumadan cevap verip sonra konuyu kilitlediğiniz için sizi esefle kınıyorum.

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Oynadığınız sunucu İngiletere sunucusu ise size ingilizce destek veren support ekibi yardımcı olabilir. Yani Türkiye support ekibi ilgili işlemleri yapma yetkisine sahip değildir. Türkiye support ekibi ile iletişime geçtiğinizde sizden gerekli bilgiler verildikten sonra ticketiniz ilgili ülke takımına aktarılır. Bu işlemlerin taktir edersiniz ki yapılması ve ilgili yazışmaların yapılması vakit alabilir. Bunun dışında Türkiye supportu ile iletişime geçmek için Türkiye sunucularına geçiş yapmış ve ticket gönderdiyseniz, o sunucudaki ödeme biriminiz TL olduğu için bu cevabı almış olabilirsiniz.

İlgili konunuzda @_ALPHA_ mesajında banlama, sözlü uyarı gibi hiç bir yazı bulunmuyor. Kendisi durum ile ilgili yapılması gerekeni yapmış ve forum kuralları gereği konuyu kilitlemiştir.

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 16 Kasım 2019
    Minerva ve kkejer34 bunu beğendi.
  3. kkejer34

kkejer34 User

Modum böyle açıklama yapsa keşke, durumu izah edince bizde insanız anlarız tabi ki. Ama kendisi sanki ben onca zaman beklememişim, sanki İngiltere ekibi de 5dk içerisinde sorunu çözmemiş gibi cevap yazıp konuyu kapatıyor. Burada sizin gibi anlayışlı olsa, açıklamaları da sakince laf sokmadan yapsa sorun olmayacak. Anlayışınız ve açıklamanız için teşekkür ederim.

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Aslında kendisi yazdığı mesajda durumu açıklamış. Bizlerin forum ekibi olarak bu konuda yetkisi olmadığından ve kurallar gereği sizi support ekibine yönlendirmiş.

Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize.
    Sormak istediğiniz başka bir soru yoksa konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi forumlar.