Ödeme ekranındaki bayrak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SmithJackson tarafından 2 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar ve adminler öncelikle hepinize kolay gelsin.Ödeme ekranı açıldığında alt kısımda bir bayrak çıkıyor bende isviçre bayrağı var ve para birimi isviçre frankı gözüküyor.Bir arkadaşımda da Türk bayrağı var ve TL fiyatlar gözüküyor. Ben kendi hesabımı nasıl değiştirebilirim ?

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Önceden supporta bildirdiğinizde değişim yapılıyordu yanlız şimdi aynı uygulama devam ediyormu bilemiyorum isterseniz supporta mesaj atın ve bu sorun nasıl çözülür bir sorun benim bildiğim ise hesap nerden açılmış ise o ülkenin para birimi geçerli ve değiştirilemiyor dediğim gibi siz supporta bir danışın umarım çözüme kavuşur.

3. Supporta mesaj attım cevabını bekliyorum.Anlamadığım şey Türkiye'den açıldı. Trabzonda ikamet ediyorum niye işviçre gözüküyor.

4. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Konu hakında birde support a bildirmeniz gerekmektedir büyük ihtimal değişir diye biliyorum kilitlenmesi uygundur

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.