Ödeme hakkında Görüşecek Admin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kal-el55 tarafından 30 May 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. kal-el55

kal-el55 User

Ödeme ile ilgili Geniş bilgisi olan ve yetkili admin var mı acaba görüşecek?Önemli bir konu var da.

2. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,Ödeme ile ilgili konuları supporta yazmanız gerekir.

Konu ne idi yardımcı olabileceğimiz bir cevapsa verelim.

3. kal-el55

kal-el55 User

yabancı serverda 1 yıl önce bir gemim vardı.o gemiye yanlışlıkla katlayıcı yerine 3 ,4 dolara uridium aldım ve alış verişi paypal ile yaptım.Yanlış ürünü aldığım için paypal'a alış verişte yanlışlık olduğunu ve paranın iade edilmesini istedim.Paypal' da parayı iade etti ve ben de yanlışlıkla alınan uridiumu para iade aldığım için geri alırlar diye düşündüm.Aradan 1 yıl geçti.Borç olduğuna dair mail yazıklarını farkettim.En son 30 ,40 dolar borç olduğu ve borcun tahsilat şirketine aktarıldığı yazıyordu ve onlarla iletişime geçmem gerektiği yazıyordu.Tahsilat şirketi de Almanya da bir şirket.Benzer bir durumla karşılaştınız mı ?Yetkili birine sorabilir misiniz acaba?Nasıl bir yol izlenmesi gerekiyor öğrenmem lazım.

4. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Lütfen supporta yazınız.

JUPlTER bunu beğendi.