ödeme ile ilgili acıll

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve †•»Sімоиа♥ЯΞD♥«•† tarafından 21 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. iyi gunler benm darkorbıtte 2 tane hesabım var 3 gun once toplamda (45+28)73 tl ve (182+28)210 tl lık alısverıs yaptım kredı kartı onaylamadıgı ıcın hesabım blokelendı 1 hafta ıcınde e pin ile para yatırmam gerekıyordu bende e pin sitesine 330 tl yatırdım bana 73 tl lık ve 210 tllık e pın gerekıyor 210 luk var ama stokta yok 73 lük yerıne 99 luk var o pini alsam olurmu lütfen nasıl bi yol izleyecem yardım edin

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Aldığınız e-pin değerini kullandıktan sonra kalan miktar kadar size tekrardan yeni bir e-pin verilecektir ödemenizi yaptıktan sonra.

İyi Forumlar

3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Değerli Moderatörümün bilgilerine ek olarak ;

Satın aldığınız E - PİN ' leri üst üste girerek kullanabilirsiniz ;

Aşağıdaki resim de gördüğünüz gibi , E - Pin ' i yazıp , resimde gösterilen tuşa basarsanız yeni bir E - Pin ekranı açılır.

İkinci E - Pini altındaki E - pin kısmına yazabilirsiniz.

Girdiğiniz E - Pin fiyatları aldığınız ürüne yetene kadar bu şekilde giriş yapabilirsiniz.

Şayet E - Pin miktarı yettiğinde yeşil renge döner ve yeni giriş yaptırmaz.

Daha sonra Hemen satın al diyerek işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Eğer girmeniz gerekenden fazla E - Pin miktarı girerseniz ;

Kalan E - PİN Miktarı alışverişi tamamladığınızda size miktarı ile birlikte yansıtılır.

Bir örnek vererek açıklayayım , anlamanıza yardımcı olur.

Diyelim ki 30 TL ' lik E - Pin aldınız ve alacağınız Uridium ' un fiyatı 28 TL.

Satın almak için E - Pin ' i girdikten ve satın alma işleminizi tamamladığınızda , bir ekran karşınıza gelecektir.

Satın alma işleminiz başarılı ;

E - PİN : ******-*****-******-******

E - PİN Miktarı : 2 TL Türünden bir ekran karşınıza çıkar.

Burada kalan 2 TL ' lik E - Pin aslında kullandığınız 30 TL ' lik E - PİN ' dir.

Yani Aynı E - Pin ' i tekrar girdiğinizde 2 TL Olarak gözüktüğünü fark edersiniz.

Sistem bu şekilde işlemektedir

Umarım bu makale sizleri aydınlatır.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.