Ödeme İle İlgili Sorun

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -Arcade- tarafından 11 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. -Arcade-

-Arcade- User

Merhaba,
    Çarşamba akşamı gözü pek paketi satın almak istedim kredi kartı ile.Ödemeyi kredi kartı ile gerçekleştirdim ancak hesabıma eşyalar yüklenmedi.Hata oluşturdu uyarısı verdi.Daha sonradan ödeme ile ilgili support ticketı açtığımda cevap hep aynıydı.Kredi kartı ödeme yöntemi kulanılmamaktadır.Lütfen ödeme yönteminizi değiştirin tekrar deneyin.Halbuki insan bir sorar sizden para çekildi mi noldu eşyanız geldi mi? Ben anlayamadım bu işi para elbet gelir ama mağdur olan benim.Paketide istemiyorum sadece provizyonda olan sizin hesabınıza transfer olmakta olan paramın reddini istiyorum.Geri iadesi için 1 ay 2 ay mı beklemek zorundayım.Lütfen bilgili birileri varsa yardımcı olunuz.Mail atıyorum öyle bir destek sistemi ki iki saçma yerden atılıyor ikiside birbiriyle alakasız bana göre.Geri dönüş sağlanıyor sonra unutuluyor 3 gün 2 gün geri dönüş yok saatlerce anlamıyorum ki bu BIGPOİNT in bir ofisi yok mu yurtdışında orda Türkler elbet var.Canım sıkıldı kaç günden beri paramı geri iadesini bir an önce talep ediyorum.