Ödeme ile ilgili

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TK_17.06 tarafından 29 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TK_17.06

TK_17.06 User

26 haziran günü uridium almıştım ancak onun yerine bana intikam başlangıç kiti göndermişler, farketmemiş alacak verilmedi diye supporta dönmüştüm, yeni farkettim ancak yanlış tıkladığımı düşündüm. 28 haziran günü ise x3 avantajlı saaat vardı. Bu sefer dikkat ederek aldım acak yine aynı hata aynı intikam başlangıç kitini göndermişler.Bu sorunun çözülmesini istiyorum. Benim zaten gemim vengeanceydi. Şimdi ise 3 tane vengeancem oldu ben ne yapayım bunları? ve 20 tane de G3N-7900 jeneratörüm oldu.

Arkadaşlar başka benim gibi bir sorunla karşılaşan var mı? yardımlarınızı bekliyorum.

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Bu konuda lütfen supportta yazınız gereken cevabı support ekimiz sizlere verecektir.

İyi Forumlar

3. TK_17.06

TK_17.06 User

yazdım gelen cevap ise şöyle :
    29.06.2015 17:21
    Bizimle iletişime geçtiğin için teşekkür ederiz. Oyun parası, ödemeden hemen sonra hesabına aktarıldı.
    Ödeme sonrası, oyun hesabını ve hesabındaki alacak görünümünü lütfen kontrol et. Bazen alacağının gelmesi bir iki dakika zaman alabilir.
    Fişin kapatıldı.

Böyle bir hata nasıl olabilir ki ?

4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Supportta sorununuzu açıklayıcı bir şekilde yazınız lütfen.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.