ödeme karalistesinden çıkmak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve OğlumBakGit tarafından 6 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. emrhabalar sss kısmında bole bi konu var evet ama şimdi ben sanırım ödeme karalistesindeyim e pinle aldıgım kodu ben kullanır kullanmaz çöpe atıyorum başkaları tarafından görülüp şüphelenmesinler diyo şşimdi ben gerekli blgileri doldurduktan sonra hanghı e pinde karalisteye girdinizmi diyemi soracak ? biraz yardımcı olabilirmnisiniz :)) :D
    NOT : O kısma girdiğimde ''Takma Ad'' diye bir kısım var oraya ne yazacağım ?
    NOT 2 : GLOBAL ID DİYE BI kısımda var oraya severin kısaltmasınımı yazcaz anlamadımda turkey6 ise tr6 mı yoksa Tr6 mı :D şakasına değişl gerçekten ilk harfini büyük küçük fark edermı

Son düzenlenen: 6 Haziran 2014
  2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Oyun kullanıcı adınız
    türkiye 6
    ID numaranızıda yazarak mesajınıza ilgili açıklamayı ekleyerek yazınız hangi ödemede sorun yaşadığınızı bilmediğinizi ve incelenmesini isteyiniz.

3. modum takma ad diye bi kısım var ne yazacağım oraya + GLOBAL ıd e ''türkiye6'' mı yazacağım ?

4. Nefes

Nefes User

Merhaba,

Takma ad diyorsa oyun kullanıcı adınızı yazınız.

5. OYUN içindeki kullanıcı adımımı yoksa oyuna girerkenki adımımı yazacağım ? birde adın soyadın kısmına gerçek adımı ve soyadmımımı yazacağım ?

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Size sorulan ve yazmanız gereken sorulara gerçek adınızı ve soyadınızı yazabilirsiniz
    Oyuna ilk girişteki kullanıcı adınızı yazınız supporta göndereceğiniz maillerde güven konusunda bir proplem yaşamazsınız.

göndereceğiniz maillerde problem bidirmek istediğinizde
    kullanıcı adınız
    oyun serverınız
    ID numaranız
    Kullandığınız dil
    ve hangi oyun ise onu yazmanız yeterlidir.
    Ve sorununuzu ekleyerek yollayınız size dönülecektir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.