Ödeme Kısmındaki Bayrak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Yigit673 tarafından 18 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yigit673

Yigit673 User

Merhabalar. Ben yaklaşık 2 sene önce İspanyaya turistik amaçla gezmeye gittim sadece 1 haftalığına ve orada 1 adet vip bronz üyelik satın aldım. Türkiyeye döndüğümde ise ödeme kısmındaki Türk bayrağının ispanyol bayrağına döndüğünü gördüm ve malesef ödemelerde Türk Lirası değil Euro olarak gözüküyordu ve bu durum malesef herkesten fazla para ödememe sebep oluyordu. 1 bronz vip üyelik için millet 13 TL verirken ben 18.. 20 verirken ben 25 gibi gibi. 6 ay ara vermiştim sırf bu yüzden oyuna fazla para vermek istemediğim için çünkü supporta çok kez yazmıştım ama benden ikametkah belgesi, kimlik fotokopisi arkalı önlü vs vs istediler fakat bu kadar değerli belgeleri haklı olarak yollamak istemedim kimseye, kendilerinede söyledim durumu onlarda o belgeler olmadan işlem yapamayacaklarını söylediler. 1 hafta önce oyuna geri döndüm ve bayrak yine değişmemiş her şey aynı. Buna rağmen dün 2 kere satın alım yaptım ve farkettim ki yine TL'ye oranla 1.5 kat fazla para vermişim.. Anlamak mümkün değil. Supporta hemen durumu tekrar yazdım fakat değişen bir şey yok. Yani Türkiyeden oynadığımı ip adresimden vs anlayamıyorlar mı neden bu kadar kanıt istiyorlar ? Sonuçta benim ödeme kısmındaki para birimim Türk Lirası iken, ispanyadan satın alım yaptığımda "OTOMATİK" bir şekilde euro'ya dönüyorsa, Türkiyeden'de satın alım yaptığımda "OTOMATİK" bir şekilde Türk Lirasına dönmesi gerekiyordu, fakat dönmedi. Anlaması çok güç. Bunu buraya yazıyorum hani belki birilerinin yardımcı olabilceği bir şeyler vardır diye. Lütfen arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum, sizler gibi hiç birimiz saf değiliz burda ve hepimiz aynı yerde yaşarken kimseden gereksiz yere fazla para vermek istemiyorum, ve eğer değişen bir şey olmazsa malesef oyunu bırakmak zorunda kalıcam, çünkü yeni nesil darkorbit'te oyuna para yatırımı yapmadan malesef iyi yerlere gelinmiyor ve bende haklı olarak bir şeyler satın almak istiyorum ama alnımda enayi yazmıyor kimseden haksız yere fazla para vermek istemiyorum. Lütfen yardımcı olabilecekler varsa yardımcı olsun arkadaşlar, ne bileyim tanıdık çalışan olur, admin olur yardımcı olabilecek vs vs lütfen arkadaşlar. Şu uzun yazıyı okuyabilen varsada çok teşekkür ediyorum sabrınız için. :)

Gelişmiş bir hesabım var ve oyunu şu saçma sebepten dolayı bırakmak istemiyorum.. :)

Yardımlarınızı bekliyorum.

Kolay gelsin herkese, iyi oyunlar.

2. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Baya uzun uzadıya yazmışsınız ama benim cevabım bir o kadar kısa olacak maalesef.

Sorunu destek biriminden başka kimse çözemez maalesef ve destek biriminin de çözmesi için, TR'de yaşadığınızın kanıtlanması gerekiyor. IP adresi kullanımı tekrar geriye dönmek için yeterli değil çünkü VPN ile adresinizi TR yapmış da olabileceğiniz göz önünde bulunduruluyor.

İyi forumlar.

Yigit673 bunu beğendi.
  3. Yigit673

Yigit673 User

Teşekkür ederim. O zaman oyuna elveda :S

lllecelll bunu beğendi.
  4. lllecelll

lllecelll User

öncelikle geçmiş olsun kardeş aylar önce benimde başıma gelmişti telefonumdan operadan kaç kez giriş yapmıştım ordan değiştiğini sonradan farkettim çünkü ülke seçimi otomatik idi benmde ödeme kısmında dolar olarak görünüyordu senin gibi supporta yazdım aynısını söylediler en son dediklerini yolladım hallettiler belgelerin üzerine ÖRNEKTİR yazabilirsin aynısı da sende kalsın ne olur ne olmaz dediğin gibi byle bir şey için belge istemeleri üzücü gerçekten artı şu sözünü çok sevdim madem başka ıpten girince ödeme mağazamız değişiyorda TR ıpsnden girince neden değişmiyor neyse darkorbit olduğu için sorgulamak pek mantıklı olmaz son olarak ben senin mesajını tam okudum inşallah sende okursun kolay gelsin :):)

Yigit673 bunu beğendi.
  5. Yigit673

Yigit673 User

Çok güzel yazmışsınız çok teşekkürler tabiki hepsini okudum ama malesef oynayasım gelmiyor artık yeni bir hesap açıcam herhalde çünkü yinede böyle basit bir şey için belgelerimi "örnek" dahi olsa yollamak istemiyorum açıkçası, ama forumda falan takılıyorum hiç olmazsa buda bir şey :)

lllecelll bunu beğendi.
  6. lllecelll

lllecelll User

anlıyorum seni valla ne diyim sende haklısın kolay gelsin :)

Yigit673 bunu beğendi.
  7. Yigit673

Yigit673 User

Teşekkürler sizede :)

8. yasin01

yasin01 User

ikametkah
    yolla

9. neden ozel bilgilerimizi yollayalimki

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Mart 2018
    Yigit673 bunu beğendi.
  10. Yigit673

Yigit673 User

oyun burası neden özel bilgilerimi yollıyım ki..

Aynen öyle

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Mart 2018
  11. yasin01

yasin01 User

''o zaman euro cinsinden ödeme yapar veya başka tür ister kabul edin ister etmeyin oyun politikası'' fransaya giden arkadaşımızın mağduriyetine cevap :S

12. ukraynaya biletler ucuz git bide orda 1 hafta takıl ordan ödeme yap :D değiştirmezler neden çünkü en ucuz paymenti olan yerlerden biri :) Darkorbit bu fazla sorgulamamak lazım bende malesef her sene aynı durumu yaşıyorum 3 yıl tl payment olan hesabım nedense İngiliz sterlini oldu KKTC den girdiğim için mecbur türkiye ikametimi yollayıp değiştiricem.

13. LARK1988

LARK1988 User

Gerçekten uzun uzadıya yazmışsın, hesap seninse gönderirsin istenilen belgeleri olup biter

belgelerin üzerine hangi amaçla gönderildiğini de not düşersin iş tamam

Hesap güvenliği için bu şart, yoksa SUPPORT önüne gelene ''he tamam'' diyecek durumu yok

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.