Ödeme Konusu Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *KORCAN96*[GHST] tarafından 9 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bende bir kampanya gözüküyor %33 indirimli 150k üridyum.Bu kampanyayı x-3 saatlerinde kullanabiliyor muyuz?

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Evet uridium dahilinde verilen paket indirimlerini X2 VE X3 mega saatlerde kullanabilirsiniz ve hesabınıza katlı olarak yansıyacaktır yalnız anasayfanızda açılan paket indirim üzerinden aldığınızda geçerlidir.

3. BEYEFENDİ

Siz Bu kampanyaların x-3 de geçerli oldugunu söylediniz onaylattım fakat 150 k üridyum geldi

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

İndirim sayfası üzerinden aldıysanız sorun olamaması gerekiyor ama siz normal uridium sekmesine basarak alım gerçekleştirdiyseniz ve X3 saatini geçirdiyseniz 3 katı olarak yansımaz.

Eğer ben X3 saati dahilinde paket üzerinden alım yaptım yansımadı diyorsanız supporta yazınız bir sorun olmuş olabilir.

5. Şuan x-3 saati x-3 saatinin içinde onaylattım gelmedi

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Paket üzerinden alım yaptıysanız sorun olmaması gerekirdi ama dediğim gibi eğerki açılan paket üzerindeki satın al butonuna basıp almadıysanız bu şekilde normal alacaktır.

Resimde görülen kısımdan alım yapmalısınız.

7. Nefes admin yazınızı beş on kere okudum nasıl böyle bir hata yapdım bilmiyorum.

Fena şekilde param boşuna gitti yukardaki yazıyı dikkatli okumdağımdan

Cana geleceğine mala gelsin demekden başka bir çarem yok.

--------------------------------------------------------------

8. Nefes

Nefes User

Merhaba

Gerçekten üzüldüm keşke daha dikkatli okumuş olmanızı isterdim kaybınız için üzgünüm canınız saolsun bir dahaki sefer paket indirimi aldığınızda bu şekilde yapmazsınız geçmiş olsun demekten başka bir şey diyemiyorum üzgünüm.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.