Ödeme Konusunda Bilgi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve EFRASİYAB tarafından 28 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. EFRASİYAB

EFRASİYAB User

Merhabalar.Darkorbitin veya bigpointin ödeme konusundaki kurallarını bulamadım.örneğin yanlışlıkla uridyum alan birinin hakkı nelerdir?Hem bu kuralları hemde fesih şartlarını benimle paylaşırsanız çok sevinirim sayın moderatörlerim.:)

Son düzenlenen: 28 Mart 2018
  2. Tabii ki, sizin için bir şeyi yanlışlıkla satın almanın/satmanın ne kadar can sıkıcı olabileceğini anlıyoruz. Ancak ne yazık ki destek olarak Alış veya Satış konularında biz bir şey yapamıyoruz. Yanlışlıkla satılan veya satın alınan nesnelere müdahale ederek düzenlemeler yapmamız ve işlemi geri almamız mümkün değil.

Her satış veya alış bireysel olarak teyit gerektiriyor ve hesabını kullanarak satın aldığın ve sattığın şeylerin sorumluluğu sana ait.

Bu konuda bir müdahalede bulunmamız oyuna doğrudan müdahale anlamına gelir.

Bu nedenle anlayışına sığınıyor ve oyunda iyi eğlenceler diliyoruz!

Başka soruların olursa istediğin zaman bizimle iletişime geçebilirsin.

Gibi bir cevap alıyorsun :)

EFRASİYAB bunu beğendi.
  3. EFRASİYAB

EFRASİYAB User

haha :) gibi bir cevap alıyorsuna kadar süperdi :D son cümleden sonra kahkaha attım :D bakalım modlar ne cevap verecek merakla bekliyorum. Yanıtın için çok teşekkür ederim.

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  4. Ama sana şunu söyleleyim kardesim . savcılıga da gitsen sorun çözüleceğini sanmam işin bigpointe kaldı çünkü bigpointle ilgili davalara almanya bakar cünkü merkez orası tr müdahale edemez tahminim budur .

7.7 Borç yükümlülükleri, fesih ücreti

Eğer Bigpoint, Kullanıcının kabahati veya kendisinin sebep olduğu nedenlerden ötürü masraf ve/veya zarar yaparsa veya ödemenin sonradan fesih edilmesinden kaynaklanan bir ücret talebi alırsa, bu her iki koşulda da fesih ücretlerinin ödemesini kullanıcı üstlenir.

Bigpoint, masrafları asıl ücretle birlikte kullanıcının hesabından mükerrer olarak tahsil etmek suretiyle talep hakkına sahiptir. Buna ek olarak, Bigpoint, her feshedilen işlem başına 5,00 Euro tutarındaki işletim ücretini talep etme hakkını saklı tutar. Kullanıcı her durumda, herhangi bir zararın meydana gelmediğini veya çok daha az olduğunu ispat etme hakkına sahiptir.

eğer bu kural uygulanırsa ki uygulanmalı sana uri yükledikten sonra uridium fiyatlarında bi değişim olmadıgından geri alınırsa bi ücret farkllığı olmadıgından bi zarara uğramayacak şirket .sadece fesih ücreti ki buda cok sacma bi ücret ama hiç yoktan iyidir 5 euro ile fes edilebilir.Ama şunu unutma hakem heyeti veya savcılıkta çözemezsin sorunu sadece almanya mahkemlerı bakar bigpointe.

5. EFRASİYAB

EFRASİYAB User

abi oyundan uridyum veya vıp aldığımızda bir firma aracılığı ile Türkiye'de bulunan bir şubeye gidiyor. Doğrudan yurtdışına çıkmıyor.Böyle sanıyorum.Aracı kuruluşla da iletişim halindeyim abi. Her ne kadar yabancı bir şirkette olsa burada kazandığı paradan vergilendiriliyor. Bu ülkedeki vatandaşlara hitap ediyor ve sorumluluğu var.

6. OF be BEN 150 BİN URİDYUMA EKSTRA GENİŞLETİCİ ALDIM İADE VERMİYORLAR :D

7. EFRASİYAB

EFRASİYAB User

geçmiş olsun kardeşim ancak parayla oyun içi para almak ayrı. oyundaki parayla item almak ayrı diye düşünüyorum :)

8. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba,

GİŞ'e buradan ulaşabilirsiniz.

12 Son hükümler
    12.1 Kullanıcının Bigpoint’e sunması gereken suç duyurusu ve açıklama yazılı bir şekilde yapılmalı, ayrıca yazılı form gereksinimin kaldırılması ve değiştirilmesi de buna dâhildir.
    12.2 Mahkeme yeri Almanya, Hamburg’dur.
    12.3 İşbu (i) GİŞ, burada gelecekte yapılacak değişiklikler, (ii) bu GİŞ’e dayanarak yapılan sözleşmeler ve (iii) bunun sonucunda ortaya çıkan her türlü talep için sadece Federal Almanya Cumhuriyeti yasaları geçerlidir ve menkul mallarla ilgili BM satın alma hakkı düzenlemeleri ve uluslararası Alman özel hukuku geçerli değildir.
    12.4 Bu Genel İş Şartları’nın veya sözleşmelerin düzenlemeleri geçersiz olursa veya geçersiz hale gelirse, bu diğer düzenlemeleri etkilemez.
    Hamburg, 11.11.2016
    Bigpoint GmbH
    Drehbahn 47-48
    20354 Hamburg Almanya
    Tic.Sic.: HRB-Hamburg 94148
    KDV.Kiml.No.: DE813 602 704
    CEO: Brian Morrisroe

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

İyi forumlar...

9. EFRASİYAB

EFRASİYAB User

Giş çerçevesinde fesih hakkımın olduğunu onaylıyor musunuz? -Paradise- Modum? Örneğin 1miyon uridyum çektim ancak yanlışlık olmuş bunu iptal etmeye hakkım var değil mi GİŞ çerçevesinde?Bİrde almanyadaki adresi verdiğiniz gibi darkorbitin veya bigpointin Türkiye temsilciliği varsa bana adreslerini verebilir misiniz ?

Son düzenlenen: 29 Mart 2018
  10. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba,

Fesih hakkı tüketilebilir ürünleri kapsamıyor. Vip gibi süreli ürünlerden bahsediliyor. Ben bir şeyi onaylamak için size yazmadım kurallar neyi gösteriyorsa odur.

İyi forumlar...

11. EFRASİYAB

EFRASİYAB User

elbette bir şeyi onaylamak için msj atmadınız. Vıp tüketilebilir bir ürün değil mi sizce? Her dk eksiliyor ve diyelim gemim patladı tamir etmek istiyorum bu sırada kullanmış oluyorum vıp üyeliği. Ancak uridyumda böyle bir şey geçerli değil.Diğer sorularımın cevabını bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.İyi forumlar.

12. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba,

Darkorbit Türkiye ofisi size yardımcı olamaz size yardımcı olabilecek tek ofis merkez ofistir.

3 Fesih Politikası ve Örnek Fesih Formu

Fesih politikası:
    Kullanıcı, oyun ve hizmet kullanım sözleşmesi ve Premium özelliklerin siparişiyle ilgili olarak verdiği beyanı 14 iş günü içerisinde sebep göstermeksizin feshedebilir.

Fesih süresi toplamda 14 gündür ve sözleşmenin yapıldığı tarihten itibaren başlar.
    Kullanıcı feshetme hakkını kullanabilmek için, Bigpoint’e (Bigpoint GmbH, Drehbahn 47-48, 20354 Hamburg, Almanya, E-Posta: stop_en@customerservice-bigpoint.com) oyun ve hizmet kullanımına ve ayrıca Premium özellikler siparişine ilişkin sözleşme beyanını feshetme kararıyla ilgili açık bir beyan göndermelidir (örneğin posta, faks ya da e-posta). Bu amaç doğrultusunda, kullanıcı aşağıdaki örnek fesih formunu kullanabilir; ancak bu formun kullanılması zorunlu değildir. Cayma hakkının kullanılmasıyla ilgili bildirim, tüketici tarafından fesih son tarihi dolmadan gönderildiği sürece, bildirim son tarihten sonra ulaşsa bile fesihle ilgili son tarihe uyulmuş kabul edilecektir. E-posta ile gönderilen fesihlerin hızla işleme alınabilmesi için; oyunun, Premium özelliklerin veya hizmetlerin adının belirtilmesi, ayrıca kullanıcı adı ve kullanıcı kimliğinin de e-postanın konu satırında belirtilmesi faydalı olacaktır.
    Feshin Sonuçları:
    Kullanıcı feshi durumunda, kullanıcı tarafından Bigpoint’e yapılan tüm ödemeler, ilgili teslimat/gönderi maliyetleri de dâhil (Bigpoint’in sunduğu en ucuz standart gönderi dışında kullanıcının kendi seçtiği başka tür gönderilerin ek masrafları hariç), Bigpoint’in kullanıcı fesih bildirimini almasından sonra en geç 14 gün içinde derhal geri iade edilmek zorundadır. Kullanıcının ödediği ücretin iadesinde Bigpoint, kullanıcıyla aksi hususta mutabık kalınmadıkça, kullanıcının ilk işlemi yapmak için kullandığı ödeme yönteminin aynısını kullanacaktır. Bu geri ödemeyle ilgili olarak kullanıcıya hiçbir şekilde ücret yansıtılmayacaktır.
    Dikkat:
    Eğer kullanıcı sipariş edilen malzemeyi tedarik etmiş ve kullanmışsa bunu da açık rızasıyla ortaya koymuşsa (aldığı malzemeleri herhangi bir itirazda bulunmadan kullanması da buna dahil) geri iade istemeyeceği anlamı taşır ve geri iade işlemine izin verilmez.
    Fesih Politikasının Sonu
    Örnek Fesih Formu
    (Sözleşmeyi feshetmek isterseniz, lütfen bu formu doldurup bize yollayın.)
    • Gönderilecek adres: Bigpoint GmbH, Drehbahn 47-48, 20354 Hamburg, Almanya; E-Posta: stop_tr@customerservice-bigpoint.com
    • İşbu belge ile aşağıdaki malların*/hizmetlerin sunulmasıyla (*) ilgili satın alma sözleşmemden/sözleşmemizden* caydığımı/caydığımızı (*) beyan ederim/ederiz(*)
    • Emir tarihi (*)/Alındı tarihi (*)
    • Tüketicinin (tüketicilerin) adı
    • Tüketicinin (tüketicilerin) adresi
    • Tüketicinin (tüketicilerin) imzası (yalnızca bildirim kâğıdı üstünde)
    • Tarih

Hakkınızı bu şekilde arayabilirsiniz. Bu konuda size elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım fakat buradan bir sonuca varamazsınız. GİŞ kurallarını dikkatli okursanız soru sormanıza gerek kalmaz.

İyi forumlar...

13. EFRASİYAB

EFRASİYAB User

Sayın modum hesabımdaki bütün limitin çekildiği günden beri kafam çalışmıyor hiçbir şeyi idrak edemiyor, anlamıyorum ancak. Ben size Bigpointin veya darkorbitin Türkiye temsilciğinin olup olmadığını sordum ve biliyorsanız adreslerini öğrenmek istedim, bana yardım edip edemeyeceklerini değil.İyi Forumlar.

Yeni
    Artemis. Modum, Adminim anladığım kadarıyla support ile ilgili iletişiminiz oldukca sağlam. Giş kuralları çerçevesinde İster 3d secure ile benden habersiz işlem yapılmış olsun. İster işlemi ben onaylayıp gerçekleştireyim; tıpkı 5 liralık harcamamda olduğu gibi. Giş kuralları çerçevesinde neden fesih hakkımın bulunmadığını belirtirseniz sevinirim. Support ekibi, moderatörler ve ben okuduğumuz yazıdan farklı anlam çıkarıyor olabiliriz. Birde Darkorbit veya Bigpoint Türkiye temsilciğinin adresi veya iletişim numarası hakkında bilgi sahibiyseniz yardımcı olmanızı rica ederim.

Son düzenlenen: 29 Mart 2018
  14. İşlerine gelmemiş anlaşılan.

15. EFRASİYAB

EFRASİYAB User

Burada sadece bilgi edinmek istiyorum, sorunumun çözülmesini değil :)

16. Sizi bir şey demek istiyorum. Şuan bu oyunda 24 saat aktif online yazışma bölümünde küfür,tehdit,terör propagandası,cinsel içerikli sözleri engelleyecek 24 saat aktif bir moderatör olmamasından ötürü ve otomatik engelleyen bir yazılım sistemi olmadığından dava açsanız ne olacağını biliyor musunuz ? Eller, ayaklar titrer... :D Bir celp gönderirler ki :D Sonrasında Türkiye den yasaklanır. Artık eklentiler ile girmeye çalışılır anca. Şuanda sistem çok basit bazı küfür ve hakaretleri otomatik karalıyor ama genelde işlevsiz durumda. Oyun içerisinde online yazışmalar alanını sadece belirli sürelerde adına cm denen bir kişi kontrol edip gereğini yapıyor. Diğer zamanlar ?! Burada bir kazanç söz konusu, kamuya açılmış bir platform yani hukuksal açıdan sorumluluk fazla. Çocuk işi değil bunlar. Bir çocuğun burada bu küfürleri görüp sinirlenip intihar ettiğini düşünün, sonrasında bunun televizyona çıktığını ve bakanlığın durum hakkında soruşturma başlattığını düşünün. Bu tabi ki istemediğimiz bir şey. Tıpkı eski günlerde olduğu gibi 24 saat aktif cm istiyoruz. Bunu yazma nedenim ödeme sorununa yakın ama ondan daha büyük bir konu ve sorun. Yukarıda bir arkadaşımız savcılığa şikayet gibi bir yazı yazdığından bilgilendirmek istedim. Almanya dan alınan kararlar başka burada alınanlar başka.

Bir düşünün kimisinin babası savcı ya da hakim. Kimisinin avukat ya da vekil...

Son düzenlenen: 30 Mart 2018
  17. EFRASİYAB

EFRASİYAB User

Öncelikle yorumun için çok teşekkür ederim.Bir yerde okumuştum, cmlerin kaldırılma sebebi yeterince ücret ödenmemesimiymiş neymiş:D

18. Kesinlikle! Oyucu sayısı azaldı ve kasaya giden paralarda azaldı. Normal bir durum, sorun değil. Ama bazı durumlar asgari açıdan ele alınmalıdır. Eskiden aynı anda iki cm görülebilirdi. Şimdi genel olarak akşam saatlerinde girip 4-5 saat duruyorlar banları bile geç atıyorlar.

19. EFRASİYAB

EFRASİYAB User

geçen gece artemis hanımın videosuna denk geldim. Sene 2015. Server birleştirmeler vs. konuşuluyor.Cmler ancak serverler birleştirildikten sonra gelir diye düşünüyorum.Paraları yeter mi orasını bilmem :D

20. Enterasan olanın ne olduğunu biliyor musun ? Eskiden cm ler sorulara cevap verirdi ve yazışma alanında otomatik ban sistemini atlayarak küfür,hakaret gibi yazıları yazanları cezalandırıyordu. Örneğin bir küfrü ya da hakareti direk düz bir şekilde yazdığınız da direk anında kurallar gereği ne gerektiriyorsa o kadar ceza alırdınız ama direk yazmak yerine aralarına nokta gibi işaretler koyarak yazılan küfürleri ve hakaretleri cm görüp ceza veriyordu. Şimdi! 24 Sat aktif cm durumunu bir köşeye koyalım... O ayrı... Şuanda aralarında nokta veya virgül koymayarak yani anlamını yazı dilinde değiştirmeden direk bas baya düz bir şekilde yazılan küfürler ve hakaretlerde neden otomatik ceza verilmiyor ?! Bu eskiden vardı... Ne oldu ?! Kodlar kendileri mi gitti... Bu öyle bir detay ki şapka çıkartılır. Eskilerden olmanın ayrıcalıkları.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.