Ödeme Konusunda Bilgi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve EFRASİYAB tarafından 28 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. EFRASİYAB

EFRASİYAB User

Yav bi ara Fatsalı Kerem paketi altında Aziz Şehitlerimizin aileleri için paket satılıyordu. Acaba Şehitlerimizin ailelerine ulaştırıldı mı? O paketten elde edilen paralar. ;( Ulaştırıldığına dair kanıt gösterilmemiş çünkü. Forumun herhangi bir kesiminde bununla ilgili bir şey bulamadım. Yoksa yardım adı altında oyuncuların milli ve dini duyguları sömürülerek bigpointin kasasına mı aktarıldı?

2. İnşallah aradığınız cevaba ulaşırsınız.

3. EFRASİYAB

EFRASİYAB User

Pek ümidim yok. Burda sorunumun çözümünü değil sorularıma cevap arıyorum.

4. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Öncelikle bir yanlış anlaşılmayı düzelteyim, chat görevlilerinin gitme sebebi maaşları değil. Zira gerçek maaş almıyorlardı. Oyun içi maaş vermek de çok sıkıntı değil tahmin edersiniz. Ayrılmalarının asıl sebebi birçoğunun görevini kötüye kullanması ve bununla başa çıkılamaması idi.
    Fatsalı Kerem paketi bilgisi de paylaşılmıştır.
    Bigpoint Türkiye temsilciliğinin bilgisine sahip olduğumuz gibi, elbette sizlerle paylaşmayacağız. Ödeme konusundaki sorularınızın cevaplarını ise destek biriminden öğrenebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. EFRASİYAB

EFRASİYAB User

modum support sormuş olduğum soruya farklı bir cevap verip ticketimi kapatıyor. Haliyle bende burada paylaşıyorum sormak istediğim soruları. Ayrıca artemis hanımın supporttaki msjlarımı okumasından anladığım kadarıyla support veya forumda paylaşmamım herhangi bir farkı yok.Support Ödeme sorunları bölümünde ise msjıma aralıksız aynı yanıt veriliyor.Ayırca bigpoint Türkiye temsilciğinin kaç kez nereden nereye taşındığını , sermaye bilgilerini ve adresini öğrendim. Buradaki oyuncularla paylaşmayı da borç bilirim.

Son düzenlenen: 30 Mart 2018
  6. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Destek birimi mesajınıza bildiğim kadarıyla Artemis. tarafından bizzat cevap verilmiştir. Bir şeyleri söylemediyse, bugün burada söyleyeceğini de düşünmüyorum.

Türkiye temsilciliğine de,çalışanların yedi göbek ötesine ait bilgilere de, biraz bilgisayar kullanmayı bilen, aklı ve mantığı düzgün çalışan herkes erişebilir. Malum, internet çağı. Ancak bu bilgileri paylaşmıyoruz. Borcunuzu burada paylaşmanız, yasaklanmanıza sebebiyet verebilir düşüncesindeyim.

İyi forumlar.

7. EFRASİYAB

EFRASİYAB User

Ancak iktisadi ve hukuki konularda bilgi sahibi olan insanların ulaşabileceği bilgiler olmakla beraber.Borcumu paylaşmamla ilgili herhangi bir kural veya yasaklayıcı yazı göremedim.

8. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Konudan emin olmadığımdan, olasılık üzerine bir cevap verdim.Gerekli yerlerle görüşme halindeyim. Siz yine de paylaşmayın, net cevap yakında gelecektir.

İyi forumlar..

9. EFRASİYAB

EFRASİYAB User

cevabınızı bekliyor olacağım. Çünkü forumda araştırdığım kadarıyla bir çok kardeşim bunu merak ediyor ve öğrenmek için can atıyor.ayrıca
    yola çıkarak support ekibininde görevini kötüye kullanma ihtimali var. Haksız mıyım? Ayrıca biz bu firmaya kredi kartı bilgilerimizi adreslerimizi, iletişim bilgilerimizi veriyoruz. Nasıl ve neden güvenelim. Fesih politikasını yerine getirmeyip parayı kendileri almadığını kim kanıtlayabilir.

Son düzenlenen: 30 Mart 2018
  10. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Öncelikle adres bilgilerinin paylaşımının kesinlikle yasak olduğunu ilgili kaynaklardan temin etmiş bulunmaktayım.

Öte yandan, verdiğiniz bilgilere sizin konuştuğunuz çoğu destek birimi görevlisinin erişim hakkı yoktur. Sadece üst düzey yöneticiler isterlerse görebilirler. Ayrıca, iletişim bilgilerimizi, kredi kartlarımızı vs alışveriş sitelerine de veriyoruz onlara da mı güvenmeyeceğiz? Yani yazıp kurmaya gerek yok, hayal ürünü bunlar ve çok yanlış düşünüyorsunuz. Bir şeylerden şüpheleniyorsanız, mahkemeler var, hukuk var, adalet var. Hakkınızı doğru yerlerde arayın. G.İ.Ş kurallarına göre mahkeme yeri Hamburg'tur. Dediğim gibi, hakkınızı aramakta, paranızın peşinde koşmakta özgürsünüz.
    12 Son hükümler

12.1 Kullanıcının Bigpoint’e sunması gereken suç duyurusu ve açıklama yazılı bir şekilde yapılmalı, ayrıca yazılı form gereksinimin kaldırılması ve değiştirilmesi de buna dâhildir.
    12.2 Mahkeme yeri Almanya, Hamburg’dur.
    12.3 İşbu (i) GİŞ, burada gelecekte yapılacak değişiklikler, (ii) bu GİŞ’e dayanarak yapılan sözleşmeler ve (iii) bunun sonucunda ortaya çıkan her türlü talep için sadece Federal Almanya Cumhuriyeti yasaları geçerlidir ve menkul mallarla ilgili BM satın alma hakkı düzenlemeleri ve uluslararası Alman özel hukuku geçerli değildir.
    12.4 Bu Genel İş Şartları’nın veya sözleşmelerin düzenlemeleri geçersiz olursa veya geçersiz hale gelirse, bu diğer düzenlemeleri etkilemez.
    Hamburg, 11.11.2016
    Bigpoint GmbH
    Drehbahn 47-48
    20354 Hamburg Almanya
    İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Mart 2018
  11. EFRASİYAB

EFRASİYAB User

modum geçmişte böyle bir sorun yaşayan, alınan uridyumların parasını geri aide almak isteyen bir oyuncu ile karşılaştınız mı?Karşılaştıysanız süreç nasıl ilerledi ? Bilginiz var ise yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca temsilcilik bilgilerinin paylaşılmasının yasak olduğu hükümleri paylaşırsanız sevinirim. İyi forumlar.Bence Dava açma hazırlığında bulunan , sorunlarını İstanbul temsilciğinde çözmeliler :)

12. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Birincisi böyle bir durumla karşılaşmadım. İkincisi, benim sorduğum kişi o kuralları belirleyen kişilerden birisi. Nasıl kuralların son maddesi
    [​IMG] Bigpoint bu kuralları değiştirilebilme yetkisini kendinde saklı tutar.

ise, hemen bu kuralı koyabilme yetkisi de yine kendisindedir. Yani diyeceğim o ki, sürekli bir açık arıyorsunuz. Size sorununuzu nasıl çözebileceğinizi en açık şekilde anlattım. Güvenmiyor da olabilirsiniz, zaten tanımadığınız birisine neden güvenesiniz kabul ediyorum, ama gidin tüketici hakem heyetine başvurun, bankayla görüşün, sağdan soldan tanıdık avukat bulun görüşün, mahkemeye gidin konuşun. Yanlış şeylerin cevaplarını arıyorsunuz sadece.

İyi forumlar.

13. EFRASİYAB

EFRASİYAB User

Tavsiyede bulunduğunuz için teşekkür ederim.Forumda kendi iletişim bilgilerimi paylaşabilir miyim? Başka Her hangi bir sorum olduğunda yine buradan sormaya devam edeceğim.

14. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Sağ üstte "bildirimler ve gelen kutusu" sekmelerinin yanında bulunan nickinizin üzerine gelin(tıklamayın) iletişim detayları yazar. Oraya tıkladığınızda açılan sayfadaki kutulara istediğinizi yazabilirsiniz. Ama tabi sonrası bizden çıkıyor haberiniz olsun.

15. EFRASİYAB

EFRASİYAB User

örneğin bi konu açıp , telefon numaram şu, benimle burdan iletişime geçebilirsiniz dersem yasaklanır mıyım veya yazım gizlinir mi?

16. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

İkisi de olur.

17. EFRASİYAB

EFRASİYAB User

Bu kuralları değiştirme hakkını saklı tutması, fesih politikasından istediği zaman cayabileceği anlamı taşıyor mu?

18. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Bana cevaplayamacağım sorular soruyorsunuz. Forum kuralları ve GİŞ farklı işler. Forum kurallarına %100'e yakın oranda hakimim, ama GİŞ kurallarının muhattabı destek birimidir. Sorularınızın cevaplarını yanlış yerde aradığınızı sanırım 3. kez belirtiyorum.

İyi forumlar.

19. EFRASİYAB

EFRASİYAB User

ben kuralları değiştime hakkını saklı tutar ifadesini giş kapsamında sanmıştım. Yanlış anlaşılma olmuş. Teşekkürler.Ayrıca 2. kez belirtmeliyim ki support bana sizin yardımcı olduğunuz kadar yardımcı olamıyor. Rastgele cevap verip ticketi kapatıyor.Yardımcı olduğunuz için teşekkürler.

20. sindbadmoscow.

sindbadmoscow. Community Team Team Darkorbit

Tekrar Merhaba,

Kendi Türkçe'mden şüphe etmeye başladım.
    Size bu cevabımda açıklamamı yapmıştım. Ama hala anlaşılmamış demek ki.

Destek birimi size yardımcı olmuyor değil. Madem anlamıyorsunuz benim yazdıklarımı. Madde MAdde belirteyim o zaman

1) Hesap IP'si ve Ödeme IP'si alım yapılan gün ve saatte aynı ve başka bir giriş yok
    - Anlamı: yani sizden başkası girmemiş! Ve gördüğm kadarı ile sabit 2 ip üzerinden girişiniz var o 2 ip'de de hep siz varsınız!

2) Ödeme bilginiz hesaba sizin tarafınızdan kayıt edilmiş.
    - Anlamı: demek ki hızlı ve bonuslu alışveriş yapmak için daha önceden kart bilginizi kayıt ettiniz.

3) Kredi kartı sahibi de Hesap sahibi de sizsiniz.
    - Anlamı: yani kartınızı sizden başkası kullanmamış dolayısı ile ortada bir suç yok!

Son olarak söyleyeceğim şudur ki; Anlaşılan siz kart limitim ne kadar acaba diye bir deneme yaptınız, ancak ücret karttan çekilince bir anda paniklediniz ve sanki ortada bir suç var gibi davranıyorsunuz.

Ben de diyorum ki; Eğer bu ip'den giren siz değilseniz (ki bu bizim sorumluluğumuzda olan bir konu değil) olayın olduğunu anladığınız an bankaya gitmiş olamnız gerekiyor. Zira KArt sizin hesabınızda kullanılmış başka bir oyuncunun hesabında kullanılmamış. Yani teknik olarak ortada bir suç yok!

Bir avukata'mı danışırsınız bilmiyorum ancak sürekli aynı şeyleri yazıp durmaktan vezgeçin. Biz size çözüm önerisini de sunduk yolunu da gösterdik.

Hesap Güvenliğinizden- ödeme güvenliğinize kadar her şey sizin sorumluluğunuz altında.

Destek birimini de suçsuz yete itham edip durmaktan vazgeçmenizi rica edeceğim. Sizin izleyeceğiniz yol belli. Burada sürekli aynı şeyleri tekrarlayacağınıza ben olsam size önerilenleri yapardım.

Konuyu kilitliyorum.

ƜΛЛŤƐÐΛЛƓƐŁ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.