ödeme lokasyonu sorunu

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve ƬƇ*SΛŔĪZĿĪ*ƬƇ38 tarafından 21 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. selam
    bir sene önce tl ile alış veriş yapıyordum ve bu dolara geçti.sunucuları değiştirdiğimde tr2 de oynarken tl görünüyor ama tr1 de dolar ile alış veriş yapıyorum ticket attım bu konuda adres ve kimlik bilgilerimi istediler yolladım .bizden cevap bekleyin dediler iki iş günü içinde döneceğiz dediler.bi ay geçti dönene olmadı yazdığımızda .

Hesabın Kayıt ve Vergi Ülkesi US olarak göründüğünden bu isteğinizi yapamıyoruz.

dönüş yapan N/A bigpoint müşteri hizmetleri

cevabını aldım halbuki önceden böyle sorun yoktu .ilgilenmiyorlar ve böyle saçma cevapla dönüş yapıyorlar.oyun sorunu olmasına rağmen düzgün ilgilenmiyorlar ve bir seneden çoktur dolar ile alış veriş yapıyorum

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Nisan 2020
    (AURORA) bunu beğendi.
  2. (AURORA)

(AURORA) User

Kesinlikle katılıyorum oyunla ilgilenmiyorlar kesinlikle destek sistemi de bir şeyi çözmüyor malesef sorun da saçmaymış :(

3. müşteri temsilcisi N/A yazdım silmeyi biliyorsunuz. Bunu silmeye vakit harcıyacağınıza sorunlarımızı gidermeyi deneyin

4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Oyuncu hesabınızın kayıt olduğu ülke IP'si yurt dışı kaynaklı olduğundan dolayı DO Ekibi olarak bu konuda yardımcı olamayız. Kısaca size şöyle özetliyeyim; hesabınızı Türkiyede kurduysanız yurt dışı IP adresine ve ödeme yöntemine geçirebilirsiniz daha sonra tekrar Türkiye IP adresi ve ödeme yöntemine geçebilirsiniz. Ancak hesabınız Yurt Dışı IP'si olduğu için ödeme yöntemi dolar gözükmektedir. Herhangi bir değişiklik yapamıyoruz. Kısacası sorununuz oyun sorunu değildir. Support ile görüşmeleriniz size özeldir, lütfen hiçbir yerde paylaşmayınız.
    Destek Ekibimiz 7/24 "Gönüllü" olarak çalışmaktadır. Sorunlarınızı Support kanalımıza detaylı olarak açıklarsanız tek mail ile sorunlarınız çözülecektir.
    Support kanalı ile yapılan görüşmenizi paylaşmanızdan dolayı silinmiştir.

Konuya gerekli cevap verildiğinden dolayı kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Themis. bunu beğendi.
  5. selam
    ben önceden tl ile uri çekerken son yıllarda dolara döndü ve önceden hep tl ile alış veriş yapıyordum ama ıp diyip duruyorsunuz ıp felan değişmedi benden adres bilgileri istediniz yolladım.tr2 de tr3 de tr4 de ve türkiye serverlerinin hepsinde tl olarak görünüyor ama tr1 dolar göürünüyor sıkıntı sizlik hala ne uzatıyorsunuz önceden tl ile alış veriş yapmama rağmen sizin hatanızdan dolayı dolar oldu ve öyle kaldı şuna bakacaksanız bakın artık anlaşılmayacak birşey yazmadım okuduysanız

(AURORA) bunu beğendi.
  6. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

TR1 hesabınız yurtdışı IP üzerine kayıtlı olduğundan dolayı ödeme yönteminizi değiştiremiyoruz konuya gerekli açıklama yapılmıştır. Oyun içerisinde VPN kullanımı normalde yasaktır. Buna rağmen VPN kullandıysanız ödeme yönteminiz değişmiş olabilir.
    Lütfen konular arasında Spam yapmayınız.
    Konuya gerekli cevap verildiğinden dolayı kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

7. thanatos ..kardeşim bak
    ikide bir ıp sorunu diyorsun ve konuyu kapıyorsun biraz yardımcı olmayı denesen önceden böyleydş diyorum hala bana ıp muhabbeti yapıyon bilmiyorsan bilmiyorumde bilen okusun cevap versin ben son yıllda oyun oynayamıyorum vip olamıyorumz diye bana yardımcı olacağın yerde konuyu kapayı geçiştiriyorsun şimdi banda atarsın sen bilen birine yönlendir beni okuma cevapda verme mesajlarıma anlamıyorsan

8. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Oyun içerisinde VPN kullanımı normalde yasaktır. Buna rağmen VPN kullandıysanız ödeme yönteminiz değişmiş olabilir. Konu hakkında Forum Üzerinden yardımcı olamıyoruz. Spam yaptığınız için gerekli cezai işlem uygulanmıştır.

İyi Forumlar.

Themis. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.