Destek Ödeme Mağazası Değişikliği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ►ŚìŁєnŧÐэãŧĦ◄ tarafından 25 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Supportun benden mağaza ülkesinin Türkiye olarak değiştirilmesi için talep ettiği ikametgah, kimliğin ön yüzünün ve arkayüzünün fotokopisini geçen hafta atmama rağmen hala geri dönüş olmadı. Daha ne kadar bekleyeceğim sözde 2 iş gününde dönüş oluyor.

Yanıt gelmeyecekse boşuna oyunu devam oynamayayım Euro üzerinden ödeme yapmam mümkün değil.

2. ben ge6da oynuyorum oradada isviçre frankı üzerinden ödeme yapılıyor 1 ay önce 6 ay vip 1 tane usa g champion tasarımı almıştım ve 800tl tutmuştu sonra da babamla aram bozuldu:D

o zaman ikametgahı değiştirmek aklıma gelmemişti

3. Merhaba,

Size olumlu olumsuz yanıt gelmedi ise belgelerinizle ve eski bilet numarasını da yazıp yeni bir talep oluşturabilirsiniz.
    Tekrardan ticket atmayı deneyiniz.

Mesajlarınızı birleştirdim.Forumda flood yapmak yasaktır lütfen bu kurala göre hareket ediniz.

İyi forumlar..

4. Ticket atarken resim veya dosya ekleme özelliği olmadığından gönderemedim. Resimleri farklı siteler üzerinden yükleyip göndermeye ise ne kadar güvenilebilir sonuçta hassas belgeler bunlar. Bir konu başlığında belgelerin supporttan gelen maile cevap olarak gönderilmesi gerektiği yazıyordu, ben de o şekilde yaptım. Gelen maile tekrardan mı yanıt olarak göndermem gerekiyor şimdi?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Eylül 2018
  5. Merhaba,

Lütfen support yazışmalarını burada paylaşmamaya özen gösterelim. Mesajınızı bu yüzden düzenledim.
    Konunuza tekrar dönücek olursak , ilk açtığınız bilet numarasınıda yazarak tekrardan yeni bir bilet oluşturmanızı rica edeceğim , oluşturduğunuz yeni bilette tekrardan sorunuzu anlatıp bu şekilde supporta yeni mesaj atınız.

iyi forumlar..

6. Teşekkür ederim, tekrardan support ile iletişime geçtim. Dilerseniz konu kapatılabilir. İyi forumlar dilerim.

..-AKDENİZ-.. bunu beğendi.
  7. Merhaba,

Rica ederim , yardımcı olabildiysek ne mutlu bize :)
    İsteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar dilerim..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.