Öneri Ödeme Mağazası TR Değişimi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SHERiFF*** tarafından 27 Nisan 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Desteğini esirgemeyenler

1. Evet

oy sayısı 22
    91,7%
  2. Hayır

oy sayısı 2
    8,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SHERiFF***

SHERiFF*** User

Ödeme Mağazasının TR olan ülkesi bilinçli veya bilinçsiz bazı nedenlerle (ki biz oyuncuların anlayamadığı nedenler) başka ülkelerle değişmektedir. Otomatik olduğu söylenen bu değişimler, yine Türkiye İP.lerinden giriş yapıldığı halde her ne hikmetse bu defa TR olarak değişememekte, değiştirmek içinse bazı resmi belgeler istenmektedir.

TR ödeme sistemini her ne şekilde olursa olsun, başka ülke ödeme sistemine dönüştüren sistemin, yine Türkiye'den bağlanıldığında ve TR ip.leri kullanılmaya başlandığında TR ödeme sistemine de otomatik olarak geçmeye ayarlanmasını istiyoruz.

Destekleriniz için şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

**_GüNeY_KoReLi_** ve WolfWar bunu beğendi.
  2. arkadasim herkezde sorun yasiyor malasef inan kac kisiyi taniyorum oyun birakan .) yeminle aklina gelmez saysi ts de bunun icin toplanti yapildi benim saydigim 75 kisi oyuna birakdi ortak karar alindi hepside uri ceken oyunculardi 15 euro fazla kazanacagiz sevdasina oyun ne hala geldi ? resmen oyunu bitiriler bayrak degisimi yuzunden dedim ya 25 50 euro alacagiz diye bende 6 hafta girdim ne uri cekiyorum nede oynuyorum foruma giriyorum chat bazen iki es dost la sohbet geliyorum artik
    isallah hic girmem obur oyuna tam alisirsam foruma gelmeyecem 2008 den berli oynadimiz oyun dunya para verdik
    zevk icin verdik ama o zaman oyuncu cokdu ortam iyidi eski yonetim iyidi
    kisaca oyunun tadi vardi simdi yok

3. SHERiFF***

SHERiFF*** User

Haklısın ve bu yüzden bu konuyu açtım. Desteğin için teşekkürler. Umarım DO yöneticileri de desteğini esirgemez bizden.

4. Merhaba ,

Bazı nedenlerden dolayı bu şekilde olmaktadır. Sizin dediğiniz gibi olursa IP değiştirip Fransa'dan bağlanır sonra Türkiye IP'sinden. Başka zaman Kenya'dan bağlanır sonra Türkiye'den ya da Afrika'dan bağlanır sonra Türkiye IP'sinden bağlanır. Çok fazla ayrıntıya giremeyeceğim fakat sizin dediğiniz gibi olursa suistimal olayları çok fazla yaşanacaktır.

İyi forumlar.

5. turkiye ip nasil yapacagiz peki ? ben suan almanyada yasiyorum uri alimi bana pahali geliyor

6. Merhaba ,

Çok ayrıntılı olarak bilmiyorum fakat araştırırsanız bilgi bulabilirsiniz.

İyi forumlar.

7. kiyamet adminim ben suan almandayim turkiye ip yapsam bayrak degisimi oluyormu onu merak ediyorum .D

8. Merhaba ,

Teknik ayrıntılarını bilemiyorum. İsterseniz support ile iletişim kurup bilgi alabilirsiniz.

İyi forumlar.

9. SHERiFF***

SHERiFF*** User

Sevgili mod.um
    Bu dediğinizin kontrolü kolay, mesela 1 ay aynı ip.den bağlananlara bu değişim uygulanabilir, veya başka makul süreler. Yasaklamaktan iyidir diye düşünüyorum.;)

10. Arkadaşlar ne kasıyorsunuz çok zor değil bu konu sadece supportla iletişime girip kimlik belgenizi gösterin yeter zaten kimliklerin üzerinde ikametgah yer alıyor bir maile cc atıp yollıycaksınız zaten hallediyorlar örneğin ben almanyada yaşıyorum yaklaşık 1 buçuk yıldır alman supportuyla konuştum hallettiler

11. SHERiFF***

SHERiFF*** User

Türk kimliklerinde ikamet yazmaz, ayrıca konunun açılma amacı bu, bir oyun için resmi belgenin istenmesi.

12. alsında haklısın bir oyun için kişisel bilgilerimizin böyle kullanılıyor olması üzücü ve yasal hakkı olunmayan bir durum, almanların bu işte ne kadar acemi olduklarını gösteriyor

13. SHERiFF***

SHERiFF*** User

Çin aldıysa daha tehlikeli, nerede ne zaman ne yapacakları belli olmaz.

14. WolfWar

WolfWar User

Tam anlamadım ama iyi bişey diye düşünüyorum +1 :D

15. yaw ben almanyada yasiyorum alamanyada millet parayi sokakdan toplamiyor tamam burda aylik fazla diyorsunuz benim ev kiram ceyran gaz 850 euro yakin ornek ben sizi anlamiyorumki magza olayi tek darkobrit yapiyor benim oynadigim diger oyunlarin hepsi farkli sen gider almanya 1 de oynarsan tamam global avrupada oynarsan tamam derim biz turkiye serverin de oynuyoruz
    ben surdan sunu cikariyorum bunlarin oyuncu kazanmaya yonelik hic bir calismasi yok olsaydi suan haritlarda oyuncu dolu olurdu sabah giriyorum kimse yok aksam giriyorum kimse yok neden acaba ??? oyun pahali hersey sans oldu artik resmen kumar oynuyoruz hadi tutarsa diye
    tr1 girin bakin ya bi 4,1 4,2 4,3 botcu dolu belesciler yani
    2,6 4,5 graiban cubi kesiyor
    nerde eski savaslar
    ben 2009 dan berli oynuyordum yemin ediyorum bakdim 100 euro 990 bin uri pahali alin ben yiyemedim siz yiyin demeyecem artik herkezin gozu acildi artik uri cekmiyorum arada forum giriyorum bakip cikiyorum
    sunuda soyleyim boyle devam ederseniz yakinda para veren kimse kalmayacak gurbetcilerin hepsine oyun biraktirdiniz basariyla devam edin kolay gelsin

16. SHERiFF***

SHERiFF*** User

aynen katılıyorum

17. arkadaşlar bende aynı sorunu yaşıyorum ve çok sinir bozucu bi durum tr serverlerinde başka servere geçince sorun yok ama kendi serverimde sorun aynı :/

18. Alfarslan

Alfarslan User

Kesinlikle Gerekli Bir Yenilik Sırf Ödeme Sistemini Değiştiremediğim İçin Yeni Gemi Açtım.

19. supporta yazdım kimlik fotokopisi ve ikametgah istiyorlar göndersem istediklerini sıkıntı falan çıkar mı?...kişisel bilgilerim için biraz tereddütlüyümde

20. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Bahse konu yer, resmi bir şirket olan Bigpoint GmbH'in oyunu Darkorbit'in en yetkili organıdır.Burası bir oyun platformu olabilir, ancak bizler resmi bir kurumun çalışanlarıyız.Hiçbir şekilde sorun olmayacaktır, endişeniz olmasın.

İyi forumlar.

**_GüNeY_KoReLi_** bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.