Öneri Ödeme Mağazası TR Değişimi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SHERiFF*** tarafından 27 Nisan 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Desteğini esirgemeyenler

1. Evet

oy sayısı 22
    91,7%
  2. Hayır

oy sayısı 2
    8,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. teşekkür ederim sağolun.

2. Sampson

Sampson User

4 ay önce kendi kendine heasbım euroya geçti saçmasapan bir sistemleri var support yazdım ikametgah kimlik bilgisi istiyolar üzerindeki bazı özel bilgileri karaladm hiç bir şekilde kabul etmiyolar ben güvenmiyorum bu bilgileri paylaşıcağım kişilere sizin sisteminizin hatası ben çekiyorum bu yüzden değiştirmedim alışverişte yapmıyorum kaldı öyle

3. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Sistem durduk yere değiştirmiyor.VPN kullanıp başka ülkenin IP adresi üzerinden girmek bunun en büyük sebebi.
    Bunu yapan veya yabancı ülkelerde yaşayan birileriyle hesap paylaşımı yapmak, bunları yapan birinin hesabını satın vs vs. Yani birçok sebebi var bu işin.

Sistemin değişmesi ise, o özel bilgiler kullanılarak yapılıyor.TC kimliğinizden, ikamet bilgileriniz kontrol ediliyor, ve TR'de yaşadığınız saptandığında, değişiklik yapılıyor.

İyi forumlar.

4. 2 haftaya yakın zaman içinde sorunum düzeltildi emeği geçen herkese teşekkürler.

bayram bunu beğendi.
  5. bayram

bayram User

Bende de aynı sorun var gerekli işlemleri yaptım ama mağaza bir türlü tr dönmedi lütven gerekli şeylerin yapılmasını istiyorum

6. bayram

bayram User

kardeş yardımcı olur musun nasıl hallettiniz lütven cevaplar mısın

7. istedikleri belgeleri yolla hallederler üzerine ÖRNEKTİR yazmayı unutma.

bayram bunu beğendi.
  8. bayram

bayram User

kardeşim
    tam olarak neler istediler senden kardeşim biraz daha ayrıntılı konunşabilir miyiz

9. ikametgah ve kimlik fotokopisi istiyorlar bunları yolla 1 haftaya sorunun hallolur...

bayram bunu beğendi.
  10. bayram

bayram User

kardeşim biraz uğraştırıyorum ama hangi adrese yollamam gerekiyor kusura bakma tekrardan

11. bayram bunu beğendi.
  12. Yaw baktılar kim düzenli olarak vip katlayıcı vs çekiyolarsa onlarınkini euro yaptılar mantık bu yok yabancı ip vpn falan yalan o işler

bayram bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.