ödeme paketi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ela-Gözlüm tarafından 12 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba ben bugün oyuna giriş yaptığımda 59 tl ye indirimli ödeme paketi geldi bu ödeme paketlerini günde 1 keremi karşımıza çıkartıyorlar 2. girişimde o deme paketini bulamadımda.
    aynı gün içinde 2. ödeme paketini nasıl görebilirim akşam 8 de ödeme yapıcamda

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Gün içinde sizin karşınıza çıkmakta.Bizlerin bu konuda yapabileceği birşey yok.

Ancak tavsiye vermem gerekirse çıkış yapın hesaptan çerezlerinizi temizleyin 15 20 dk girmeyin sonra girin çıkacakmı deneyin.

Yani çıkış yaptıktan sonra hemen girmeyin bir süre bekleyin.

İyi forumlar

3. saol un modum deneyeyim inş. olur

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Ekleme yapmak istiyorum eğer ki ekrana gelmiyorsa farklı bir tarayıcıdan deneyiniz ve X3 zamanı size verilen paket üzerinden satın alınız bir çok oyuncumuz normal uridium sekmesinden alıyor ve yanılıyor siz yanılmayın paket üzerindeki satın al butonundan alınız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.