ödeme payment değişikliği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Peacemaker.JR tarafından 18 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba,

uzun süredir oyun oynamıyordum gemim inaktif duruyordu hollanda paymenti ile alışveriş yapıyordum türkiyedeyken türkiye paymenti ile alışveriş yapmak istiyorum artık buradayım ikamet kimlik ön arka kısaca bigpointin istemiş olduğu herşeyi gönderdim hala değişmedi adminler yardımcı olabilirmisiniz, şuan vip indirim almakda zorlanıyorum

2. NASUH_ASWA

NASUH_ASWA User

3. kardeş geçmiş olsun aynı şey bendede polonyada öğrenciyken olmuştu ama hiçbir şekilde düzenlenmedi bende euro yüzünden alışveriş yapamıyorum doğru düzgün düzeltmediler 2 yıldır uğraştım saldım artık düzeleceği yok o işi geç

4. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Bu konu hakkında en doğru bilgiyi sizlere Support ekibimiz verecektir. Support ekibi ile nasıl iletişime geçilir adlı konuya buradaki bağlantıya tıklayarak gidebilirsiniz.

İyi Forumlar.

5. smoonrise

smoonrise User

Buradaki konu ülke değişiminden dolayı paymet birimin değişim isteği fakat yazacaklarım bularla da ilgili diye yazmak düşüncelerimi paylaşmak istedim değerlendirmesini mod lar yapsın . Bazı arkadaşlar artık nedense TR de oldukları halde paymentleri kulladıkları vpn v.s gibi şeyler den ödeme birimi değişiyor peki yurtdışı payment ile kullanılan hesap vpn de TR Seçilincede değişmez mi ? değişmez ise neden ? tek yönlümü payment birimi değişi mi ? payment sadece euro ya dönüşüyor vpn yüzünden kafalarda ilginç sorular yine .

6. Malesef support bu konuda hiçbir iş yapmıyor modum. 2 yıldır uğraştım hatta bu konuda burda bile birsürü mesajım var düzelmiyor malesef

7. ℓαηeт

ℓαηeт User

oyuna bakarsan Kurus etmez haritalara bakarsan anlarsin ne demek istedigimi benim hesap euro oldu alis verisi kesdim oynamiyorum gunluk gorevleri yapip cikiyorum auan gemide ne vip var ne indirim almiyorum oyun pahali eskiden olsa verdigin paraya degiyordu savas felan vardi simdi botcularla savasiyorsun siralamada onlar var kisaca oyunu artik botlat yonetiyor para vermeye degmez gerek yok birde Support ben hic faydasini gormedim kac yildir hakli oldugum bir cok konuda o yuzden oda hikaye bence tek merci merkez diyorlar o Zaman Support kaldirin adamlar link atiyor incele diye link 2011 linki kisaca ister inanin ister inanmayin oyun bitti botcular bann atmaya cekinen bir yonetim var baksana adamlar Seref puani sildiler 3 gun sonra geri verdiler oyun bitti para vermeye gerek yok bence

Kapı_Yapıyorum... bunu beğendi.
  8. İşin tuhaf tarafı euro bölgesine girince euroya otomatik dönüyor ama Türk lirası bölgesinde otomatik dönmüyor :) gerçekten trajikomik sistem madem böyle çalışıyor neden direk Türk lirasına çevirmiyor ?

9. ℓαηeт

ℓαηeт User

Kardes suan bende 330 bin uri 100 euro yaziyor buda 900 liraya geliyor ben almiyorum Almanya da yasayan gurbetcilerimiz icinde gecerli 330 bin uri 100 euro cok para 1 aylik vip 6 euro cok bak yokarda yazdim oyun eskiden iyide hile yokdu bot yokdu sohbet cokdu zevkliydi simdi oyunu turkiyemi yonetiyor merkezmi bot firmalari simdi turkiye ekibi biz bann atmayala yetgimiz yok diyor haklilar

turkiye serverlerinde oynayan oyuncular turk lirasi olmasi gerek
    bu yuzden kac kisi oyun birakdi

10. smoonrise

smoonrise User

Yazdıklarında hem fikiriz dostum , forumda yazdığım konularda birçok kez belirttim 1 yıldan fazladır 5 krş bile vermiyorum oyuna vip indirim katlayıcı çekmiyorum sadece yenilik diye getirdiği modülleri alıp mecburiyetten etkinkinlikleri yapıyorum semprom besleyip çıkıyorum . Tamamem aynı fikirdeyiz yani bu oyuna bu şekilde yönetilmeye para vermeye değmez ne TL ne de euro olarak . Zaten niyet çok belli rütbe egosunu kullanmak için albay general sayısını çoğaltıp neredeyse hergün kapı etkinliği düzenlemek sürekli %50 şp çıkarmak ne anlama geliyor belli hatta neredeyse uri çekilsin diye x10 çıkacaklar :) ama bu haldeki bir oyun için o müşteriyi zor bulurlar millet oyun açıkları ve botlar ile uri kasıp çatır çatır kapılarını dönüyor yani herkez düzenini kurmuş durumda . Payment değişmesine kendimce eleştiri getirmek için yazdım TL den vpn sebebi ile euro ya değişen oluyor burada yazıyorlar peki neden vpn ile geri TL değişmiyor yada ülke değişince TR ıpleri giriş yapanların neden değişmiyor hep euro ya doğru mu paymet birimi değişimi ? diye eleştirmek için yazdım , yoksa buglar botlar ve genel oyun hakkında çok şikayetlerim var yani aynı düşüncedeyiz :) Özellikle bu kriz zamanında bu vip bu kadar pahalı olması normal değil ama bu konuda asla geri atmayacakları için dile getirmiyorum .

Son düzenlenen: 20 Eylül 2020
  11. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Öncelikle Vpn kullanımı yasaklanmıştır. İçerik değişiklik bilgisine Support Takımımız sahiptir.
    Merhaba, oyunu provoke etmek ve oyuncuları galeyana getirmek yasaktır. Support Takımı oyunculara yardım etmek için bulunmaktadır. Ancak yetkileri sonuç olarak kısıtlıdır. Bildirimler sonucunda işlem yetkisi Merkez Ekibin elindedir.
    Bu şekilde de Merkez Ekibe yapmış olduğunuz itham sonucunda da hesabınıza cezai işlem uygulanmıştır.
    Provoke / galeyan hatırlatma notu düşükmüştür. Tekrarında cezai işlem ugulancaktır.

Lütfen Support Takımımız ile iletişime geçiniz.

Konuya gerekli cevap verildiğinden dolayı kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.