Ödeme Problemi

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve KÜRDİSH-47 tarafından 11 Kasım 2024 21:32 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kredi kartımdan ödeme çekilmesine rağmen 2 kere şu mail geldi;
    İşlem İptali

Müşteri numarası: 00173060412

Merhaba Music48,

aşağıdaki işlemler ne yazık ki gerçekleştirilemedi:

ilkinde tekrardan ödeme yaptım ancak sonrasında tekrardan geldi ve banka hesabımı kontrol ettim, tekrar ödeme yaptığım işleminde daha sonrasında mail gelen işlemlerinde ödemeleri banka hesabımdan çekilmiş, benden neden tekrardan bu ödemenin yapılmasını talep ediyorsunuz, ve bu sebepten ötürü neden hesabımı askıya aldınız böyle bir saçmalık olabilir mi. gerekiyorsa tüm dekontları da gönderebilirim tamamının kur karşılığı olarak ödemesi banka hesabımdan yapılmış. ne yapmaya çalıştığınızı anlamadım ama bu iş hiç hoş bir iş değil.

2. sindbadmoscow.

sindbadmoscow. Community Team Team Darkorbit

Merhaba,

1. Öncelikle şunu bilmeniz gerekiyor ki, burası bu tür sorunların çözüm yeri değildir! Forumda görevli arkadaşlar ne hesabınızı kontrol edebilir, ne de sizden farklı bilgi isteyebilir.

2. Bu gibi sorunların çözüm yeri ancak ve ancak teknik destek birimidir. Ayrıca, bu paranın sizden iki veya daha fazla kez hesabınızdan kesildiğini kanıtladığınız taktirde kaybınızı ben telafi edeceğim. Esas ne olduğunu anlayıp dinlemeden ve elinizde hiç bir kanıt olmadan (ki aynı para hesabınızdan ASLA 2 kez çekilmez, tabii aynı ürün iki kez satın alınmadıysa) sizin bu şekilde konuşmanız yanlıştır.

3. Bir şey kanıtlamak veya bildirmek istiyorsanız, tekrar ediyorum, bunun yeri burası değil, teknik desteğe başvurunuz!

Konu kapatılmıştır.

Bilginize..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.