ödeme seçenekleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve markos159 tarafından 21 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. markos159

markos159 User

vip çekecegim fakat ödeme seçenekleri sadece usd abd para birimine göre çıkıyor artı mobil ödeme seçenegide kaldırılmış bu nasıl düzelecektir bana yardımcı oolun cm ler her hangi bir bilgi vermiyorlar

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Ödeme mağazasında kur değişikliği yapabilmek için Türkiye de oturduğunuzu teyit ettirmeniz gerekmektedir.

Bunun içinde bir takım evrak ve bilgiler talep edilmektedir.

Ödeme Mağaza Değişikliği konusunda gerekli bilgiler mevcuttur.

Konudaki bilgileri ekleyip , Support ' a başvurursanız , Kur değişimini yapacaklardır

Forum üzerinden bu konuda yapabileceğimiz bir şey yok

Yardımcı olabileceğimiz başka bir konu ?

İyi Forumlar

3. markos159

markos159 User

daha önce türkiye olaraktı yani tl olarak tı şimdi neden boyle bir şey oldu neden degişti ikametgah şartmı yollamak pek güvenilir deil çünkü

4. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Neden olarak ıp değişme programlarından dolayı olabilir. Yada hesabınıza yurt dışından girdiyseniz bundan dolayıda değişebiliyor.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Aralık 2015
  5. markos159

markos159 User

ikametgah belgesini bu saatte bulamam kimlik fotokopisini atsam yada ödedidigim internet faturaları v.s olurmu

6. Merhaba ,

Ödeme mağazasında değişiklik ile ilgili Buradaki konuyu inceleyebilirsiniz. Gerekenleri gün içinde ayarlayıp uygun olduğunuzda yollayabilirsiniz.

İyi forumlar.

7. markos159

markos159 User

[​IMG] [​IMG] ikametgah belgesini almam su anda mumkun deil lütfen bu gece halletmenizi rica ediyorum kapılarım var yapıcam vipi bekliyorum

8. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Resim eklemek için lütfen buraya bakınız. Size şunu kesin olarak belirteyim. İkametgah olmadan asla ödeme sayfası değişmez. Ve ayrıca bu işlemin muhattabı forum değildir supporta yazmalısınız.

İyi Forumlar.

9. markos159

markos159 User

benim ödeme seçenegi konsuunda sıkıntım vardı kimlik fotokopisi bu carımın ıd:*********** sunucu ise tr3 lütfen bir an önce çözünüz vip çekip kapı yapıcam !!!

10. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Lütfen kimlik bilgilerinizi sadece yetkililer ile paylaşın bu şekilde. Burası üyelere açık bir yer. Tekrar söylüyorum bunu supporta yazmalısınız forumda işlem yapmıyoruz.

İyi Forumlar.

11. markos159

markos159 User

tamam anladım fotolar silindimi

12. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Evet resimler silindi.

Konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu: