ödeme seçenekleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve markos159 tarafından 22 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. markos159

markos159 User

pazar günki x3 ten sonra benim hesabımda uridium kısmında ödeme seçenekleri tl iken bi anda abs (usd) para birimi olarak degişti foruma soyledim supporta soyledim ama ilgilenen olmadı artık çare bulun benim sıkıntıma vip çekicem hala çekemedim sizi beklyirom artı mobil ödeme seçenegide yok 1!!!!!!

2. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Bu durumla ilgili foruma yazı yazmanız çözüme kavuşmanızı sağlamaz. Bununla ilgili muhasebe bölümü ilgileniyor ve onlarla iletişime geçmek için supporta mesaj atmalısınız. Cevap 48 saat içerisinde gelir. Lütfen bekleyin.

İyi Forumlar.

3. markos159

markos159 User

teşekkürler support denen yere yazdım inşallah dogrudur tekraradan teşekkürler

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Size yardımcı olacak tek merci supporttur.Mail adresinize gelecek olan cevaba göre hareket edersiniz.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.