Ödeme sistemimin euroya dönmesi

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve ervelain tarafından 7 May 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ervelain

ervelain User

Merhaba,
    Türkiyede discord yasak oldugu için vpn kullanarak giriş yapıyordum. Ödeme sistemim euro ya dönmüştü. Düzelmesi için benden aşağıdaki bilgileri atmam istendi. Fakat bu bilgileri nereye atacağım yazmıyor. Gelen maile yanıtla deyip gönderdim ama süreç ilerlemiyor oyundan soğumaya başladım lütfen yardımcı olun. Konu ile ilgili ticket açtım defalarca en son aşağıdaki gibi bir mail geldi yine belgeleri nereye atacagım yazmıyor yanıtla deyip gönderiyorum 1 haftadır olmuyor siteden talep açıyorum olmuyor değişik bir döngüye girdim.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 May 2025
  2. Erlik

Erlik S-Moderator Team Darkorbit

Selamlar,

Öncelikle kullanıcının destek ekibiyle olan görüşmesi özeldir ve paylaşılması yasaktır. Tekrar etmeyiniz lütfen.

Tekrar hatırlatmak isterim ki; oyun ve Hizmetlerin, IP numarasını gizleyen yazılımlar (örneğin Proxy) veya kullanıcının ikamet ettiği konumu gizleyen diğer işlemler ile birlikte kullanılması G.İ.Ş. Kuralları Madde 1.2.10'da yasaklanmıştır.

Bu konuda forum ekibi olarak bizlerin alabileceği bir aksiyon yoktur. Lütfen talebinizi açıkça ve eksiksizce tek bir bilette Buradan oluşturunuz ve gelecek olan cevabı bekleyiniz. Birden fazla bilet oluşturarak spam biletleri mailinizin kara listeye alınmasına sebep olabilir. Talebiniz detaylı ve eksiksiz olmalıdır ve varsa istenilen belgeleri ekleyiniz.

İyi forumlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.