Ödeme sorunlarınızı lütfen supportta yazınız.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Last_whisper tarafından 6 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bu cevabı yazıp sayfayı kapatmanız çok saçma. arkadaş bana supportumn telefonunu verin yada yazışma adresini. nereye yazıyosun. yazışmaya yer yokki. sabah oldu ödeme sorunu bildirdik, ilgilenen başvuruya cevap veren yok. nasıl bir şirket bu arkadaş. hadi burada kurban bayramı, almanyada ne yapıyorlar? hemen modlar sizde mesaj yazmamızı engelleyin, bravo size. zaten bir buraya sorunları yazabiliyoruz, bari konuları kilitlemeyin. bana bigpointte derdimi anlatabileceğim telefon yada mail adresi verebilir misiniz sayın mod'lar? bu arada ödeme sorununu supporta bildirdim kimse ilgilenmemiş, lütfen başlıktaki yere bildir demeyin.

Bunu da yaptık, support burası zaten. bunun haricinde kiminle görüşebilirim.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Ekim 2014
  2. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Lütfen öncelikle paniklemeyin, sakin olunuz. Ödeme ile ilgili sorunlarınız için gerekli formu eksiksiz şekilde doldurmanız gerekmektedir. Supporttan başka bir kişi ile sorununuz hakkında çözüm sağlayamazsınız. Sadece ödeme sorunlarına muhasebe birimi bakmaktadır. Bunu dile getirmişiz. Gerekli incelemeler sonucunda sizlere geri dönüş sağlanacaktır. Lütfen bekleyiniz. Bu geri dönüşler yoğunluğa bağlı olarak en geç 48saat içinde yapılır.

Ek olarak support ile yaptığınız görüşmeler sizlerin arasındadır. Bunu forumda paylaşmak yasaktır. Bilgilerinize.

Keyifli Forumlar

3. support işine geldiği gibi cevap yazdığından bir daha bu oyuna 5 kuruş para harcarsam namert olayım. her şey sanal olunca sorun çözümlenemiyor. bu ay sadece 7 kez alışveriş yapmışım, hiç sorun yokken bu kez ilginç şekilde sorun oldu. kart limitim yetersiz olabilirmiş. 9 bin TL limitim var. ama karşında konuşacak bir support sorumlusu olunca sorun çözülemiyor. ama ben bu şirketin telefon numarasını bulurum. ayrıca yaptığım alışverişerin son 2 ayını da bankama bildirip iptal ettiricem. sadece bu ay 300 tl den fazla harcamışım, yazıklar olsun. kayıp yine bize mal oldu. beyaz eşya aldığında aynı tavrı gösteren bir şirket olsa iflas ederdi. daha söylenecek çok söz var ama buradaki modoratör arkadaşların bir suçu yok. mod lar sadece burada insanları yönlendiriyor. supporttan biri olsaydı burada, elimden çekeceği vardı. herkese keyifli oyunlar.

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Sorun yaşadığınızı biliyoruz fakat sizin de bu siniriniz anladığım kadarı ile hemen bazı şeylere bakılmaması ama kızmayın çünki bu tür sorunları sadece siz yaşamıyorsunuz sizin gibi 200 kişi belkide aynı sorunu yaşamış ve sizin gibi supporta mesaj yollamıştır belli bir sıralama ile support sorunlara bakıyor ilk 48 saatti bu yüzden yazıyoruz sizlere,bazen hızlıca bakılabiliyor ve 48 saat dolmadan size cevap gelebiliyor lütfen sizden ricam biraz daha sabırlı ve sakince beklemek bende bir oyuncuyum bazen aynı sıkıntıları yaşayabiliyorum o yüzden sinirlenmenin yada bazı kişilere kızmanın bir anlamı çok fazla yok çünki kendinize yapıyorsunuz bence biraz daha bekleyiniz sorun kesinlikle çözülecektir çözülmediğini düşünüyorsanız lütfen yarın bir daha aynı ticcet üzerinizden sorununuzun düzelmediğini yenileyebilirsiniz.

5. peki dostum, dediğin gibi ısrarla bunu deniyeceğim.

Nefes bunu beğendi.
  6. titans___

titans___ User

ben aslında alıcakdım 150 bin uri sonra dedim 1 herculese 90 milyonmu 8 eksik tamamlamaya kalksam720 milyon eder dedim boşver kalsın hem ilk ddenmemde alamadım gerçi dedim bu bir işaret alma gerçi x-3 ve x-2 yi gördüm sadece deneme amaçlı 5bin uri çekdim o kadar birde bu portta sıkamam hilesi npclerde de devam ediyor birde adamlar porta yaklaşan nocleri de kesiyorlar akıllılar ya oyunda ek port var diğer haritakarda kasılınılmaz gibi hileciler ban diye bir şey varmış yakalanıyorlar ya ama admlarda böyle çok çar var adamlar 2 sene önce terör estriyrlardı ne kadar çarım var diye ne klanlar vardı alayı MAZİ OLDU

7. Nefes

Nefes User

Merhaba

İlk satırlarınıza bir yorum yapmıyorum ama port konusuna gelince bir hatadır teknik ekibe durumu açıkladık en kısa zaman düzelecek ve haklısınız kim ne kullanıyorsa mazi oldu ve yeniden olacak.

8. afferin dostum harcama para değmez bu şirket için ve oyun için.

9. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Supportaki kişilere özel olarak ulaşamazsınız.Tek yol supporta yazmanız.Yetkili merci orasıdır.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.