Bug / Oyun hatasi Ödeme sorunu unity

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve kars2 tarafından 8 Temmuz 2026 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kars2

kars2 User

unity üzerinde bir satınalım gerçekkleştirmeye çalıştığımda pencere bile açılmıyor ürünleri yada fiyatları falan göstermesi gereken yer hiç açılmıyor dükkandan payment fiyatı olan bir iteme satın al dediğimde açılması gereken sayfa unityde açılmıyor normal istemci ile daha bi kaç gün önce pre aldım normal istemcide bu yüzden sorunun benden kaynaklı olduğunuda düşünmüyorum. ayrıca tr6 için satın alımları normal istemciden yapabilirim ama evrensel 2 ye başladım ama orası sadece unityde var orada alternatifimde yok lütfen yardımcı olun

2. Erlik

Erlik S-Moderator Team Darkorbit

Selamlar,

Yaşadığınız bu ödeme ekranı açılmama sorunu doğrudan teknik bir inceleme gerektirdiği için durumu lütfen bilet açarak destek ekibimize iletin. Talebinizi oluştururken sorun yaşadığınız Unity istemcisinin tam sürüm bilgisini, hatanın ne sıklıkla yaşandığını ve ekranın açılmadığı ana dair bir ekran görüntüsünü veya kısa bir videoyu da biletinize eklemenizi rica ederiz. Destek ekibimiz sorunu inceleyerek size en kısa sürede yardımcı olacaktır.

SSS - Support ile Nasıl İletişime Geçmeliyim?

İyi forumlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.