Ödeme Sorunu ( YARDIM EDİN )

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ***HOváRDá***[KİN] tarafından 5 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Pek forumda takılan birisi degilim
    11 TL karşılıgında telefonumla 1 aylık vip almak için mesaj attım fakat onaylama mesajım gelmedı operatorumu aradım ve bizden kaynaklı bir sorun yok mobil ödemeniz açık dedi 5685 aradım 10 dakika derdimi anlattım ve telefonu yüzüme kapadılar sorun vardır sistemde diyerek uzun aralıklarla 5-6 kere mesaj attım ve hicbirinde onay mesajımı alamadım ödeme sorunu için ticket atıcaktım fakat VİP ile ilgili bi secenek yoktu bende genel konulardan supporta mesaj attım bana böyle bi konu ile ilgili zaten mesaj atmıssınız devam ederseniz engelleriz sizi diye bi mesaj attılar ne yapıcam biliemiyorum birileri yardımcı olabilirmi

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Supporta attığınız maile kesin bir sonuç gelmediyse lütfen biraz daha bekleyiniz konu incelenerek size dönülecektir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.