ödeme sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ELFİDA___ tarafından 26 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ELFİDA___

ELFİDA___ User

cep ten vip çektim 2 kere 22 tl lik ama bana bir aylık geldi acill yadım..

2. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Paytogo servisi ile iletişime geçiniz sonuç alamadıysanız (cep telefonuna gelen mesajda iletişim bilgileri mevcut) , supporttan da yardım alabilirsiniz.

Keyifli forumlar.

3. ELFİDA___

ELFİDA___ User

ofss gelen mesajı hemen sildi yeğenim:( spota yazssam oto cvp veriyolar :(

4. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Numarayı paytogo sitesinden de bulabilirsiniz. Supportan mecvuren cevap gelmesini beklemelisiniz. Bayram nedeniyle ve hafta sonu olması sebebi ile geç cevap verilebilir.

İyi Forumlar.

ELFİDA___ bunu beğendi.
  5. ELFİDA___

ELFİDA___ User

tahminen saat yazdım 3 4 dakika oynarsa bişe olurmu acaba?

6. Bi ürünü satın aldığınızda geldiğinden emin olmadan telefonunuzdaki onay mesajını silmeyin.Ürün gelmesse büyük sorunlara sebebiye verebilir.

Son düzenlenen: 26 Eylül 2015
  7. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Bilemiyorum, hesabınıza baktıklarında çoğu şeyi görüyorlardır onuda görürler belki.

İyi Forumlar.

ELFİDA___ bunu beğendi.
  8. Support neyin var neyin yok görür :)

Oyuna giriş saatin, hangi saatte hangi haritada bulunduğun, tuş hareketlerin ve fare hareketlerine kadar.. Kaldı ki ödeme ile ilgili bir konuda ne kadar izleme olduğunu sen düşün. Supporta yazmalısın açıkça, ilgili bir supportumuzun olduğunu düşünüyorum. Bir sorun yaşadığımda gündüz vakti ticket atarsam en geç 3-4 saate cevabı geliyor :)

9. ELFİDA___

ELFİDA___ User

senden şanslısı yokmuş:)

tşk ler halletim konu kitlenebilir:):):)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Eylül 2015
  10. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Biz teşekkür ederiz.İyi oyunlar.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.