Ödeme Sorunu

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve ƬƇ*SΛŔĪZĿĪ*ƬƇ38 tarafından 26 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. selam
    hocam ben defaatle anlattım fakat bana hala düzgün cevap verilmedi lütfen yardım edin artık yada yardım edebilecek neresi varsa oraya yönlendirin

ben gecen sene ama zamanını hatırlamıyorum tl ile uri yada vip çekerken birden dolara döndü ve dolarla alış veriş yapabiliyorum tl ile yapmıyorum bu bir anda oldu lütfen yardım edin 50 dolar diyor yıllık vip 150 tl vermekdense neden 50 tl vereyim benden adres bilgilerimide istediniz yolladım
    lütfen yardım edin

2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Sorununuz ile alakalı Support Takımımız ile iletişime geçiniz. Support takımımızdan gelecek olan cevabı bekleyiniz. Size en kısa sürede yardımcı olacaklardır. Yoğunluğa bağlı olarak 2 iş günü içersinde dönüş yapmaktadırlar.

İyi Forumlar.

3. gofret_vru

gofret_vru User

Eğer bahse konu hesap TR sunucularında ise; VPN yada VDS üzerinden gerçekleşen bir bağlantı ile alışveriş yapmışsın anlaşılan. Şu an 1,30 a güçlendirici var en ucuz olarak. Bir sefere mahsus bu alışverişi yap ve bir daha Türkiye IP si dışındaki IP ler üzerinden bağlanma. Böylece seni TR olarak algılar ve alışverişin TL olur. Birde aynı hesap altında TR haricindeki sunucularda hesap açma. Farklı bir nick şifre ile TR sunucuları haricindeki yabancı ülke sunuculara giriş yap.

ƬƇ*SΛŔĪZĿĪ*ƬƇ38 bunu beğendi.
  4. hocam selam
    5bin uri çektim dediğinizi yaptım ne zaman düzelir acaba

vpn yasakmış sanırım ama bi ara internete giremediğimizden dolayı kullanmıştım ondan kaynaklı olabilirmi bilmiyorum

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Nisan 2020
  5. gofret_vru

gofret_vru User

Şu ana kadar düzelmiş olması lazım. Yardımımız dokunabildiyse ne mutlu bize.