Ödeme Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve savaşçı39 tarafından 24 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle iyi forumlar, konuyu yanlış yere açtıysam düzeltilmesini rica ediyorum.
    23.08.2020 saat 21.50 civarlarında dükkana gelen tyrannos centurion paketinden satın aldım. Ödeme şeklini kredi kartı seçtim. Son gelen sms i girdiğimde bana işlemin gerçekleştirilemediği, başka ödeme yöntemi kullanmam gerektiği uyarısı verdi. Bende öyle bir uyarı verince işlem iptal oldu diye sekmeyi kapattım. Fakat kart bakiyeme baktığım zaman bakiyemden düşüş olduğunu gördüm. Bunu supporta bildirdiğimde ise bana şöyle bir dönüş geldi:
    "Ödemen kredi kartı sunucun tarafından ne yazık ki reddedildi; bu nedenle elimize ulaşmadı. Bunun nedeninin tam olarak ne olduğunu bilemiyoruz. Çoğunlukla bunun nedeni kartının alıveriş limitinin dolmuş olması veya uluslararası işlemlere açık olmamasıdır." Peki ödemem ulaşmadıysa benim kartımdan bakiyem neden düştü. Kartımdan bakiye düştüğünün kanıtını da supporta "ss" olarak gönderdim. Bu konu hakkında acil yardıma ihtiyacım var. Yetkililer yardımcı olursa sevinirim.

2. ateistkeci

ateistkeci User

Bu konuda bankan ile iletişime geçmen gerekiyor sanırım

3. Görüşmeyi sağladım konu kilitlenebilir teşekkür ederim

ateistkeci bunu beğendi.
  4. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle konunuzu daha uygun bir bölüme taşıyorum. Konunuzun çözüme ulaşmasına sevindim :) İsteğiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

savaşçı39 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.