Bug / Oyun hatasi Ödeme Yaptım Fakat Hesabıma Geçmedi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DUMAN. tarafından 26 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DUMAN.

DUMAN. User

Gece 4 gibi indirim paketi çektim yabancı serverde oynamaktayım hesabımdan para kesildi fakat indirim paketi bana gelmedi böyle bir saçmalık olabilir mi ?

Yabancı serverde oynamaktayım ve ordaki support ile konuşamıyorum çeviriden yazsamda tr supportuna yolluyorlar tr supportuna girip ödeme sorununa geldiğim zaman ise trdeki hesap görünüyor ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin . Bu arada polonya supportuna yolladım kredi kartı vb ödeme sorunundan oradan geri dönüş yapılır mı ?

2. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Oynadığınız serverin supportuna kısa ve net şekilde çeviri yaparak ulaşınız, sorununuzu "İndirim paketi satın aldım. ID adresim bu, ancak hesabıma yüklenmedi. Ödemesi yapıldı" gibi yazınız.

İyi forumlar

_ALPHA_ bunu beğendi.
  3. Aynısı vip çektiğimde oldu 3-4 ay önce hesabımdan para gitti ama ürün gelmedi supporta yazdım bana dediler ki ödemeniz yapıldığında bir hata oluştu lakin içiniz rahat olsun ödeme işlemeniz gerçekleşmedi diye ama ücret hesabımdan çekildi geri iade etme olmayacağına %100 emin olduğum için başka bir şey yazmadım yani çok ta bir şey bekleme bence

*LİON*[TET] bunu beğendi.
  4. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Lütfen üyelerimizi yanlış yönlendirmeyiniz. Ödeme problemi ile karşılaşıldığında hemen durumu support'a bildiriniz ve sizlere söylenen adımları uygulayınız. Ödemenin yapıldığını ispatladığınızda ürün hesabınıza aktarılacaktır.

İyi forumlar.

_ALPHA_ bunu beğendi.
  5. DUMAN.

DUMAN. User

Supporta odeme seceneginden yazdim kart bilgilerimi vb yazdim acaba ne zaman geri donus yapilir cunku haftasonu icin gerekli .

6. Haftasonu support çalışmıyor heralde. Saçmalık ...

7. Oynanan server supportuna gerek yok. Odeme supportu global olarak calisiyor. Odeme sorununu sectigin zaman cikan sayfadaki 2 id numarasini bi yere not edip butun girdi kisimlari bos olan muhasebe birimi supportuna yazarak Türkçe dil desteği de sağlayabilirsin. Forumda kara liste başlığı altında link paylaşılmış, moderatörler bu başlığın altinda paylaşırlarsa senin icin cözüm niteliğinde olur diye düsünüyorum.
    Iyi akşamlar.

8. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Support ekibi yoğunluğa bağlı olarak genellikle 2 iş günü içersinde cevap vermektedir. Lütfen sabırlı olun.

Support ekibi de insan ve onlarda gönüllü olarak çalışıyorlar. Lütfen onlarıda anlayın, darkorbit'teki support takımları içersinde en fazla ticket'e cevap veren ekip Türkiye takımı:). Haliyle yoğunluk normal :)

Sanırım buradaki konudan bahsediyorsunuz :)

İyi forumlar.

_ALPHA_ ve ALONE_WOLF_☾☆ bunu beğendi.
  9. Teşekkürler modum:)

.Paradoks. bunu beğendi.
  10. Bu Türk oyuncuları bilinçlenmediği/eğitilmediği taktirde Türk support ekibi yoğunluğa mahkum... Support sistemi tamamen değişmeli. Tek gemiden 2. bir ticket atılmasına süre koyulmalı. Ayrıca insan olduklarını , dinlenmeye ihtiyaçları olduklarını ve gönüllü olduklarını biliyorum ancak bir işi HAKKIYLA yapmak zorunda olduklarını da söylemeden geçemiyorum :) Teşekkürler

11. zamanında tr2deki hesabımda arkadaşın kredi kartı vesilesi ile uridium çekmiştim, ay sonunda kartla ilgili bir sıkıntıdan dolayı borç için hesabım kapatıldı tutar 600 küsür liraydı supportla konuştum ve bir havale adresi alarak parayı bankadan havale ile yolladım fakat parayı yollayalı yaklaşık 7 sene geçti halen hesap açılmadı, supportla defalarca iletişime geçtim fakat ödemenin ulaşmadığını söyleyip dekontu istediler, dekontu yolladım "dekont okunmuyor?" gibi saçma bir bahane ile beni geri çevirdiler. işin özü kimse kimseyi yanlış yönlendirmiyor o kadar faul hareketinize şahit olduk ki oyunu oynayan hiç kimse yardımcı olacağınıza inanmıyor. bırakın eylemleriniz sizi anlatsın herşeyi inkar etmek sizi doğrucu davut yapmaz.

12. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Sizin belirttiğiniz aşamaları yaptıysanız açılmamasına imkan yoktur. Yeni dekontu yollayıp 7 sene önceki hesabımı açın diyemezsiniz. Zaman aşımından 7 sene az bir süre değildir. Lütfen supportu zedeleyici ithamlarda bulunmayınız.

İyi forumlar

_ALPHA_ bunu beğendi.
  13. siz okuduğunuzu anladığınıza emin misiniz? ben anlattığım olayın üzerinden 7 sene geçtiğini belirttim 7 senedir aynı dekontu saklayıp sonrasında supporta ticket oluşturduğumu düşünmüyorsunuz herhalde? bir mesajdan sonra support aynı ticket a cevap dahi vermiyor siz neyin yardımından bahsediyorsunuz, konu çarpıtmakta saptırmakta üzerinize yok dediğim lafı evirip çevirip birşeyler geveleyip geçiştirmeyin siz benim 600 küsür liramı zedelerken sorun yokta ben yaşadığım olayı yazınca mı support u zedeliyorum?

insan gibi yardımcı olsunlar 600 lira bundan 7 sene önce neredeyse asgari ücrete denk geliyordu itham etmiyorum gerçeklerle konuşuyorum tartışma ortamına zemin hazırlamaktan başka birşey yapmıyorsunuz adamlar dekonta okunmuyor diyerek geri çeviriyorlar isteğimi aynı görüntüyü ben okuyabiliyorken support ekibiniz dekontu okuyamıyor yada anlaştığı bankayla iletişime geçip hesabına paranın gelip gelmediğini kontrol edemiyor.

siz asıl oyuncuları yalancılıkla itham etmeyin kimse mahallemde oturmuyor size düşmanlığım mı var da yalan yanlış konuşacağım?

14. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Lütfen sakin olun, eğer bir hata varsa çözümü için çalışmak gerekir. Bizler sizin hesabınıza ne olduğunu bilemeyiz. Bu konuda yetki sadece support ekibinde mevcuttur. Eğer bir hata olduğunu düşünuyorsanız, bankalar geri dönük olarak bütün işlemler hakkında bilgi tutmaktadır. Müracat ederek işlem hakkında tekrar bilgi alın.
    Forum üzerinden size yanlızca bu kadar yardımcı olabiliyorum.

İyi forumlar.

_ALPHA_ bunu beğendi.
  15. DUMAN.

DUMAN. User

Ödeme makbuzunu attım ve kart bilgilerini vb bana gelen mesajda bankanız tarafından reddedildi yazıyor fakat para kesildiğine dair fotoğraf attım dalga mı geçiyor bu support benimle ?

16. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Bankanızdan işlem hakkında bilgi isteyerek cevabı support'a iletirseniz olay çözüme kavuşacaktır.

İyi forumlar.

_ALPHA_ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.