ödeme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¯¯gαмє-☼-σνєя¯¯»TR tarafından 11 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 120 tl lik paket var onu alıcam ama 120 tl lik epin yok support 2 tane 60 lık al onları birleştir dedi sordum nasıl oluyor dedi epin girdiğin yerin sonunda yeşil kutu var dedi ordan yapacaksın dedi ama öyle bişey yok naısl yapıcam söylermisiniz?

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Aşağıdaki resim de gördüğünüz gibi , E - Pin ' i yazıp , resimde gösterilen tuşa basarsanız yeni bir E - Pin ekranı açılır.

İkinci E - Pini altındaki E - pin kısmına yazabilirsiniz.

Girdiğiniz E - Pin fiyatları aldığınız ürüne yetene kadar bu şekilde giriş yapabilirsiniz.

Şayet E - Pin miktarı yettiğinde yeşil renge döner ve yeni giriş yaptırmaz.

Daha sonra Hemen satın al diyerek işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Keyifli Forumlar

polatalemdar311 bunu beğendi.
  3. modum 0,50 kuruş kesiyormu o ne oluyor?

4. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Hayır ordaki 0,50 olan e-pin değeri

Keyifli Forumlar

5. e pin değeri dediğin modum??? ben şidmi 120 tl lik epin alcam da sonradan ordan 50 kuruş keserse ödeme gerçekleşmez sinirlerim iyice bozulur

6. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Örneğin 119 tl lik uridium alacaksınız ve sizde 120 tl lik e-pin var bunu kullandığınızda 1 tl lik içerdeki paranızı e-pin kodu olarak geri verilecektir. Herhangi bir komisyon alınmaz.

Keyifli Forumlar

7. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Sanırım siz verdiğim resimleri anlamadınız ?

"120 tl lik paket var onu alıcam ama 120 tl lik epin yok support 2 tane 60 lık al onları birleştir dedi sordum nasıl oluyor dedi epin girdiğin yerin sonunda yeşil kutu var dedi ordan yapacaksın dedi ama öyle bişey yok naısl yapıcam söylermisiniz?"

İki E - Pin ' i nasıl birleştireceğinizi sormuşsunuz.

Bende size nasıl yapılacağını göstermek adına örnek bir E - Pin kodu kullanılan resim gösterdim

E - Pin kodunuzu girdikten sonra , Yanında ki mavi halka içindeki ok tuşuna basarsanız ikinci e - pin ekranı açılır

Bu sayede 60 + 60 girebilirsiniz.

Herhangi bir kesinti falan yapılmaz , Yazdığımı çok net bir şekilde yanlış okumuşsunuz.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.