Ödemede kredi kartının görünmemesi

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve ALUCARD-BeRsErK tarafından 30 Ekim 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Uridium alarak 24 saatlik XP-DLB alacaktım ki kredi kartı ile ödeme seçeneğini kaldırılmış. Bende mi böyle yoksa herkese yapılan bir uygulama mı bu?

2. bulanober*

bulanober* User

sende sorun var kredi kartı ödeme seçeneği duruyor

ALUCARD-BeRsErK bunu beğendi.
  3. YARGU

YARGU Guest

Merhaba,

Güncel olarak kontrol ettiğimde ödeme seçeneğinin durduğunu görmekteyim. Lütfen ödeme ekranının resmini atar mısınız?

ödeme.png

İyi Uçuşlar!

4. zahmet verdim sizlere, kusura bakmayın. En son yaptığım ödemeyi çekememiş oyun, o sebeple kredi kartı seçeneğim görülmüyor idi. Borç ödemesini yaptım. Gerçi hala kredi kartı seçeneği gelmedi ama gelir herhalde :D

5. tuco46500

tuco46500 User

SAYIN ADMİN BENDEDE ALISVERİŞ YAPARKEN HATA OLUŞTU DİYİP BAŞKA BİR YÖNTEM SEÇMEMİ İSTİYOR

6. YARGU

YARGU Guest

Merhaba,

Estağfurullah, biz bir aileyiz burada ve sizlere yardımcı olmak için buradayız. :)

Giriş çıkış yapın düzelecektir. :) Düzelmezse tekrar iletişime geçelim.

Ödeme ekranından hangi ödemeyi seçtiğinizde hata alıyorsunuz? Kredi kartı ise internet kullanımız açık mı diye cep şubeden kontrollerinizi sağlar mısınız?

İyi Uçuşlar!

7. Modum, ödeme yaptım, bırakın kredi kartı seçeneği gelmesini, hala bana 5.90 TL borcunuz bulunmaktadır diyor. 4 kasımda da hesabınız kapatılacak deniyor. Ödemeyi e pin ile yaptım. e mailde kayıtlarım var, supporta mesaj yazdım ama hala bir geri dönüş olmadı. :(

8. YARGU

YARGU Guest

Merhaba,

2 İş günü içerisinde dönüş sağlayacaktır ekibimiz. Teyitler sağlandığında kapanma söz konusu olmayacaktır. :)

E-mail'e gelen faturayı ekiplerimize atınız.

İyi Uçuşlar!

9. teşekkür ederim modum. Konuyu kilitleyebilirsiniz.

10. YARGU

YARGU Guest

Merhaba,

Talebiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi Uçuşlar!

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.