Ödül alamamak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Linuced tarafından 9 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Linuced

Linuced User

Merhaba,
    13 Kappa actim ve yaptim 2 tanesinden hercul alabildim,1 tanesinden lf4,9 tanesinden destek ve 1 tanesinden de boş cikti.%37.5 hercul %25 lf4 cikma olasiligi var fakat 13 kapppadan sadece bu kadarmi yuzde tutupda odul alabiliyorum..2 Kusur milyon uri zararim oldu sagol darkorbit.

2. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

%37.5 Şansın olması her 3 kapıda veyatta boş çıkmayacağı anlamına gelmez, yani 4tane arka arkaya hercülde çıkabilir boşda bunlar olağan şeyler , 14 kapıdan 2 hercül 1lf4 almanız kötü bi durum sizi anlayabiliyorum ama bu oyundan kaynaklı bi sorun değildir bilmenizi isterim.

İyi Forumlar.

3. Linuced

Linuced User

Sayın mod,şimdi diyorsunuz ki "hata oyunda değil sende şanssız olmasaydın" öylemi doğru anladım umarım.

4. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Evet doğru anladınız fakat şunu sizlere sormak isterim oyunda kapı ile ilgili ne tarz bi sorun olabilirde size hercül veya lf4 vermeme gibi bi durum olabilir?

Oyunda olan sorunlar belli şuanlık:

Donma,Lag
    Bağlantı kopma
    Alınan nesne nin oyun ekranında geç gelmesi.
    Bir oyuncuya veya yaratığa tıklayınca geç tıklaması.

İyi Forumlar.

5. cidden şans işi ama ya 5 kappadan 4ünde hercules çıkardım 6.dayım şuan ama hiç lf4 vermedi mesela

6. Linuced

Linuced User

lf4 e zaten ıhtıyacım yok,şans faktoru oldukca fazla ıken bu kadar zarara gırmem şans algorıtmasının ıyı ıslemedıgının gostergesıdır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.