Ödül Azalması

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve ZaCkho47 tarafından 4 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ZaCkho47

ZaCkho47 User

Merhabalar, ben oyuna yeni başladım baya sardı ancak şöyle bir durum oluştu ben bayadır oynuyorum 2-3 saatir falan bu süre sonunda yaratık kesince ödüllerin azalmış olduğunu gördüm bu bir hata mı ?

2. oben

oben User

hata değil bot için alınan ama emekçileri etkileyen saçma sapan bir do uygulamasıdır herzamanki uygulama parmak yaraysa kolu kes gitsin..

_HmOk_ bunu beğendi.
  3. ZaCkho47

ZaCkho47 User

Yani oyun ekibinin oyuna koyduğu bir ayarlamamı öyleyse nasıl gelişeceğim ben

4. oben

oben User

oyun ekibinin koyduğu ama saçma demeyi unutmuşsun uygulama..nasıl gelişeceksin sorusunu duymamış olayım bir sürü etkinlik çıkarıyor oyun kat kat uri paketleri başlangıç paketleri yolunu aydınlat gösteriş vs vs bir ton paket varken sorduğun bu soruyu duymadım sayıyorum.düşünsenize 330 bin uri çekiyorsun 4 kat geliyor bak bak şuan 4le çarpıp net sonucu dahi hesaplayamadım okaaa fazla hemide uygun fiyata 300 tl bile değil..

_HmOk_ ve tutunamayan bunu beğendi.
  5. ZaCkho47

ZaCkho47 User

umarım ironi yapıyorsundur :D

6. oben

oben User

umarım..[​IMG]

7. ZaCkho47

ZaCkho47 User

şimdi farkettiğim bir durum var oyunda full denecek bir gemiye sahip olabilmek için milyonlarca uridium lazım ancak ben günde irisi olmayan lazeri eksik leonov gemiyle 3 saat kasarak nasıl fulleneceğim mantıksız geldi bana görev ödülleride komik seviyede oyunda gelişmek bir hayli zor anladığım kadarıyla neyse moba oyunlarına devam o zaman iyi günler dilerim.

DERBEDER|AsL| bunu beğendi.
  8. oben

oben User

mantıklı kolay gelsin sana kardeşim uğurlar olsun..[​IMG]

9. ZaCkho47

ZaCkho47 User

Teşekkürler ayrıyeten şunu belirtmek isterim ki böyle güzel bir oyunun yeni oyuncular çekememesini anlıyorum şu anda etrafta oyuncuda yok yeni oyunculara teşvik yok bunu düzeltmeleri lazım

10. joetly

joetly User

merhaba

irisler için uridium harcamamanı tavsiye ederim. belki ilk 2 için harcarsan mantıklı olabilir ama sonrası için kesinlikle uri harcama.
    credit ile açık artırmadan temin edersen yararına olur. credik için elit görevler ve Sky Lab geliştirmelisin. level atlamak için görevleri yapmalısın.

yani kasılman için bayağı uğraşmalısın. :) ben de yarım yamalak kasılıyorum. tam bu sefer en azından bişiler tamam derken yeni güncelleme geliyor. hooop tekrar gelişmem gerek. tam bu sefer yarım yamalak bir gemi yapıca galiba derken hooop bir etkinlik ve sıkıyorsa haritalarda gez full gemilerin yemi oluyoruz. tam ohhh rahatladık derken başka birşeyler.

bende anlamadım gitti.

ama vereceğim tek tavsiye eğer oynayacaksan kesinlikle iris için uri harcama. sky lab geliştikten sonra ve özellikle irislerin tamamlanınca bir daha credit ile işin bitiyor gibi bişi. bol bol birikiyor. credit için elini korkak alıştırma derim sadece.

11. ZaCkho47

ZaCkho47 User

Tavsiyelerin için Teşekkür ederim ancak şöyle bir durum var görevlerin verdiği ödüllerde az oyun her taraftan kısmış ne yapacağımızı anlayamadım bir türlü.

12. Regulus

Regulus Guest

Merhabalar,
    Eklemek isterim ki, azalan getiri konusunda çok fazla geri bildirim var. Bu geri bildirimlerle beraber yaşanan bütün problemleri oyuncularımızın hasasiyetleri baz alınarak bilmekte ve not almaktayız. Bunların hepsi raporlarımız arasında bulunmakta. Ümidimiz en kısa sürede oyuncularımızın sıkıntısını sonlanması ve rahat bir oyun keyfi yaşamaları olucaktır.

Oyuna devam ederken size yardımcı olabilicek önemli bilgileri bir arkadaşımın mesajından alıntı yaparak paylaşacağım.

Aklınıza takılan başka bir soru veya sorun varsa lütfen sormaktan çekinmeyin

İyi forumlar.

13. ZaCkho47

ZaCkho47 User

Sayın moderatörüm teşekkür ederim öncelikle ancak ticarette iris ve lf3 almak için baya bir krediye ihtiyaç var ancak görevlerin ödüllerinde kredi miktarı 50000-60000 sizde hak verirsinizki bu miktar çok az 1 saat cubikon grubunda bulundum ve topladığım miktar 5m kredi bu kredi ile sadece bo2 kalkan alabiliyorum ihaleden takdir edersinizki bu çok uzun sürecek ve şöyle bir durumda var bir süre sonra bu miktar düşüyor çünkü ödüller azalıyor umarım düzelir oyun gerçekten sarıyor ve güzel ancak belirttiğim gibi bizim gibi yeni oyuncuları çekecek bir teşvik yok.

14. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Ek olarak bir klana girerek klandan da kredi desteği alabilirsiniz. Kredi ve uridium kasmak nispeten zor olsa da yeni oyuncuların oyun içerisindeki gelişmiş malzemelere ulaşımı da bir o kadar kolay, bu nedenle biraz sabırla iyi gelişebilrceğinizi düşünmekteyim. :)

İyi forumlar.

15. Uridium'la hemen satın alma seçeneği çoğu mevcut ürünleri halihazırda açık artırmadan alabilirsiniz, çoğu zaman uri harcamaya gerek yok.