Ödül azalması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve conti41 tarafından 4 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. conti41

conti41 User

Merhaba,

Oyunda aktif olma süresine göre uridium ve kredi düştüğünü biliyorum. peki bl haritalarında kazandığımız rinusk ve takipçi bu düşüşten etkileniyor mu? impulse ve attend vs bl yaratıkları uridium ve kredi düştü ama rinusk değişkenlik gösterdiği için emin olamadım.

Teşekkürler.

2. -İDALI-

-İDALI- User

Onu bilmiyorum ama hybrid alaşım toplarken azalmadığını farkettim. Uri azalsa da hibrit aynı oranda düşüyordu.

3. korsan haritaları gg kapıları 4-5 ve bl haritalarında soğuma olmuyor

4. Kyurielu

Kyurielu User

Sadece "Avantaj Kutuları" ödül azalmasına uğrar.Bunun dışında ki her şey stabildir.

5. .Senfoni.

.Senfoni. User

gg de değil ama , Bl haritalarında tp-şp ve uri kesinlikle ödül azalmasına uğruyor. Tecrübe ile sabittir arkadaşlar. Rinusk değişken ama onlarda ödül azalması olmuyor gördüğüm kadarı ile.

6. _Zeronix_

_Zeronix_ Guest

Bilmediğiniz konular hakkında bu kadar net konuşmayın efendim;bazı haritalarda,yaratıklarda da ödül azalması oluyor. Yaşayanlar biliyor

7. ateistkeci

ateistkeci User

Sadece getirileri azalıyor Rinusk, Takip gibi şeylerde azalma olmaz,

Bir süre önce öyleydi ancak artık yaratıklarda da azalan getiriye uğruyor :)

8. Kyurielu

Kyurielu User

"1-BL" haritasında çok vakit geçirdim ancak hiç tp ve şp miktarina dikkat etmedim, sadece aldığım rinuska baktım. Gördüğüm kadarı ile rinusk hiç azalmamıştı ondan eminim :). Beni de aydınlattığınız için teşekkürler.

9. Son zamanlarda avantaj kutularında ve x-1,2,3,4 haritalarında belirli bir saatten sonra kazanç gerçekten azalıyor. Tecrübe ile sabittir. Ancak bl haritalarında herhangi bir azalma söz konusu değil bu da tecrübe ile sabittir. Yaklaşık 2 hafta önce pro lazerlerimi fullemek için günlerce blde kaldım uri, credi, şeref ve tp de herhangi bi azalma söz konusu değil ama rinuks bellirli bir aralıkta geliyor. Sabit olarak gelmiyor rinuksler. Konu hakkındaki bilgim bu kadar.

10. -İDALI-

-İDALI- User

Değişmediyse daha önce bl haritalarında da uri credi tp şp miktarında azalma oluyordu. Fakat rinusk ve takip miktarında azalma hissetmedim.

11. conti41

conti41 User

şöyleki 1,7 de hibrit alaşım kasıyorum karantina için 2 saat olmadan daha oynadığımda hepsi azalıyor tp şp snra bl haritasına gittim 45 urilik impulse 36 vermeye başladı tp şp uri azalıyor onu zaten biliyorum benim net bilmediğim 15-25 rinusk arasında veren impulsedeki verme oranını etkiliyor mu diye. yoksa sadece bl de ben de takıldım 3 hafta falan sadece orada düşmüyor ama normal haritadayken azalmaya başladığında gidersen bl haritasına orada da tp şp uri azalıyor

12. nasıl azalıyor ya ben haftalarca oynadığım oluyor hiç azalma olmuyor
    sadece uzun sure avantaj kutusu topladıktan sonra yaratık kesersem anca öyle azalıyor onun dışında yılların oyuncusuyum 1 urilik bile bir azalma görmedim

13. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Hayır BL haritalarında aldığınız rinuks ya da takipçi sayısı azalan getiriden etkilenmemektedir. Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.