ödül eksilmesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve «●©pt__Дλλ€®İ¢Д●» tarafından 5 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oyuna gireli 1 saat olmadı ödüller düşmeye başladı oyun bize direk bırak git oynama diyor bi an önce bi düzenleme gelmeli en azından 5-6 saat aktiflikten sonra düşmeli ödüller bide dicekler ki merkez ekip tarafından belirleniyor böylede oyun oynanmaz ki

2. Azalan getiri sisteminin hala nasıl çalıştığını bilmiyoruz. Ben akşam 3 saat boss talon kestim ve herhangi bir kesintiye uğramadı. Belki sistem gece aktif olan oyuncularıda bot olarak algılıyor ve önlem almaya çalışıyor olabilir. Tabi tahminden başka bişey değil.

3. akşam sat 22 den sonra oynamadım sabah 5 gibi girdim 1 saat dolmadan azalmaya başladı bende anlamadım

4. MrWho

MrWho User

Bota atma bi süre;)

5. iyi de bot kulanmıyorum ki diyoprum ki akşam 10 da oyunu kapatım sabah 5 te günlük görev yaparken bir baktım eksik geliyor ödüller

6. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Oyunun illegal programlara karşı aldığı bir önlemdir. Sizlerinde fikirleri ve oyundaki tecrübeleriyle bunları birer birer raporlarımıza ekleyip sunuyoruz değişikliğe uygun bir şey görülürse değişebilir. @MrWho herhangi bir şeyin kesinliği olmadığı taktirde lütfen asılsız ithamlarda bulunmayın. «●©pt__Дλλ€®İ¢Д●» Konunuzu raporlarıma eklemek üzere kilitliyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.