Ödül katlayıcı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve |KoPuK.028| tarafından 6 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu öneri paylasıldımı bilmiyorum bakmadan yazıyorum 2 3 yıldır aklımda acaba cıkar mı diye hep bekledim hic cıkmadı buraya bi yazayım dedim. Aynen kutu katlayıcısındaki gibi ödül katlayıcı sadece haritalardaki yaratıkları kapsıyacak aylık yada haftalık satın alınabilir ücreti için birşey söyliyemem oyuna para geliri biraz düşecegi için çok pahalı fiyatta olablir tp sp vermesine gerek yok sadece uridium iki katı..

Sizcede fena olmaz mı..

2. DraydiBoy

DraydiBoy User

bence olmalı olmamalı.
    oyum olumsuz-1

3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Buna benzer bir konunun açıldığını hatırlıyorum. Hatta NPC ' lerden gelen Tecrübe Puanı ve Şeref Puanına etki etmemesi konusunda önemli bir tartışmalar olmuştu

Zira bahsettiğiniz türden bir paket , Tecrübe Puanı ve Şeref Puanını kapsarsa oyundaki değerler uçabilir.

Örneğin ; Oyunda bir anda +30 oyuncular bitebilir.

Ek olarak , Şeref Puanının iki katı gelmesi , Rütbe Puanlarını tavan yaptırır.

Ama yinede buna benzer bir paket gelmesine yönelik fikriniz varsa , Geçmişe dönük arama yaparak , İlgili Konuya Destek verebilirsiniz

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.