Ödül

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Yarım_Dünya tarafından 11 Kasım 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın modlarım kolay gelsin bir konuda size danışmak istiyorum tam tecrübeli olmadığımdan dolayı konuyu doğru yere açtığımıda bilmiyorum yanlışsa özür dilerim.

bana 4-5gün önce 10 bin uri 100 gg ve 10 anahtar hediye olarak geldi ama nerden veya ne için geldi bilmiyorum ? cevabını verirmisiniz bilmeyerek yaptığım birşeyse devamını getirmek için soruyorum :) kolay gelsin

2. oben

oben User

sistem tarafından geçen ayın 27 sinde yaşanan aksaklıkların bir telafisi olarak verilmiş..bilmeyerek yaptığınız birşey yok içiniz rahat olsun.

3. HΕLYUM

HΕLYUM Guest

Merhaba,

Sistem tarafınca siz oyuncularımıza hediye olarak aktarılmıştır.

İyi forumlar... :)

4. uzayl80

uzayl80 User

keşke bizede verseler yaa adam niye gelmiş neden gelmiş soruyor seyir defterine baksana rkadaş yazar orda :)

5. Teşekür ederim arkadaşlar seyir defterinde herhangi birşey yoktu :) ben cevabımı aldım modum teşekür ederim :)

HΕLYUM bunu beğendi.
  6. HΕLYUM

HΕLYUM Guest

Merhaba,

Biz teşekkür ederiz. :)

İyi Forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.