Ödüllü Kapı günleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ж__«Ħ죣●Fίřê»__Ж tarafından 22 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bayadır oil veren kapı gelmedi bana bir bug yada hatamı var bunu nasıl çözebilirim yada yetkililere inceletebilirim

2. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Karantina kapısından bahsediyor iseniz bu konu hakkında detaylı bilgiye ve kapıyı nasıl açacağınıza buradan ulaşabilirsiniz. Sorunuz bu değilse lütfen daha detaylı açıklayınız.

İyi oyunlar.

3. Bonus ödüllerden bahsetmekte arkadaş :)
    Haftaiçi kapının yanına ek ödül var ya şeref tp seprom rsb gibi :D
    Sistem rastgele veriyor diyorlar, ben de bekliyorum uzun süredir,büyük gemime her hafta geliyor, küçüğe gelmiyor :D

4. Aynen modum bayadır kaç haftadır bonus ödüllü kapılarda oil veren çıkmıyor hesabımı nasıl yetkililere inceletebilirim

5. İncelenecek bir şey yok.

Sistemsel raslantısal olarak değişmektedir.

6. Kesin bir kanıya varamassınız bellide olmaz bugtada kalmış olabilir.

7. Foruma yazdığın gibi aynısını support sorman lazım.

Gerekli inceleme sonucu sana olumlu/olumsuz geri dönüş yapacaklardır.

8. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Galaksi Kapıları Bonus Ödülleri etkinliğinde kapılarda sunulan ödüller sistem tarafından belirlenmektedir. Yani hesabınız ile ilgili bir sorun yoktur.

İyi oyunlar.

9. Adı üstünde şans.

10. geçen hafta salı çarş ve perş ödüllü kapı günlerinde 2 defa 45 oil verdi kapılar. hangilerydi hatırlamıyorum ama çıktığına eminim. ben dönmemiştim. 150 oil verse belki dönerdim :D

11. şimdi baktım nedense konuyu açtıktan sonra geldi epsilon 45 oil veriyor :)

12. @.Paradoks. adminim forumu takip ediyor kimin neye göre ihtiyacı varsa karşılıyor :p

Minerva ve .Paradoks. bunu beğendi.
  13. seyir defteri paylaşabiliyormuyuz yasakmı epsilon kapısı sonucunu atıcam da

14. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Gizli gizli oyunculara yardım ediyorum :D Sistemi hack'leyerek :p
    Forum kurallarına uyduğu sürece resim paylaşabilirsiniz. Nasıl resim ekleyeceğinizi buradan öğrenebilirsiniz.

İyi forumlar.

AΨČĮ_M€λλAŦ! bunu beğendi.
  15. Paradoks adminim resim atmayacağım fakat kopyala yapıştır yapacağım eğer yasak ise yorumumu kaldırabilirsiniz şimdiden bir hata yapıyorsam özür dilerim :)
    Epsilon kapısını tamamladım ve sonuç :)

5 yeşil ganimet anahtarı toplandı.
    Kronos Kapısı için bir parça alındı.
    Epsilon Kapısı tamamlandı.
    Alınan nesne: Gemi - Sayborg
    Alınan nesne: Indoctrine-Oil (45)
    Alınan nesne: Cephane - UCB-100 (20.000)
    Alınan nesne: Lazer - LF-4
    10 günlük dosyası toplandı.
    234000 Şeref Puanı kazandın
    5000000 TP kazandın

16. hayırlı olsun 31. kapım hala ne sayborg ne de diğer tasarımlar yok x2 gününde yapsam şuan server 1.cisiydim :D

17. teşekkür ederim :)

18. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Gözlerim bayram etti tebrik ederim, Cyborg'unuz ile oyunlar diliyorum efenim :)
    Dilediğiniz zaman konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

Ataaa bunu beğendi.
  19. Herkese tesekkur ederim modlarimda dahil :) gercekten cok mutlu oldum konu kilitlenebilir :)

20. Kaç kapıda aldın sayborgu :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.