Ödülü Bölünen NPCler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [39]ÇłŁÐłЯÐł tarafından 21 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İyi akşamlar cubikon ve ıce meteroid gibi ödülü hasar veren herkese bölünen npc ler ile ilgili bir düzenleme düşünülüyormu acaba örnegin cubikona 50-60 k arası sıkıyorum yanımda biri 10-15 k arası sıkıyor yaratığın belkide %80 ini kesen bana 600 geliyor adama 400 bu durum düzeltilicekmi ?

2. Sanmam düzeleceğini, ama yinede Güncelleme ve Fikir havuzu bölümünde konu açabilirsin

3. Bana ilk sıkan daha fazla uri alıyor gibime geliyor.

4. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Dilerseniz [˚°ºKIZIL€LMAº°˚] oyuncumuzun da belirtmiş olduğu gibi durumla ilgili Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümünde konu açabilirsiniz. Şikayetiniz raporlarımıza eklenecektir.

Sormak istediğiniz başka bir şey yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. Eski

Eski User

Benim deneyimlediğim kadarıyla, ödülün belli bir miktarı canavara ilk kim sıkarsa ona gidiyor. Kalan kısım ise vurulan hasara göre dağıtılıyor. Yabancı kaynaklarda Tp, Şp ve rütbenin de alınan pay üzerinde etkili olduğunu okumuştum ama bu konuda bir şey diyemeyeceğim. Anlayacağın sadece verilen hasarla alakalı bir şey değil.

6. Verilen cevaplar için teşekkür ederim umarım ileride bu konu hakkında bir düzeltme görebiliriz konu kilitlenebilir.

7. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzerine konunuzu kilitliyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.