Öğe Geliştirme Bekleme %

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve savaskfy1907 tarafından 31 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Seçenek eklenmesi olsunmu ?

1. evet

oy sayısı 4
    57,1%
  2. hayır

oy sayısı 3
    42,9%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın admin moderatör ve kullanıcı kardeşlerim abilerim bu öğe geliştirme sekmesinde mesela şöyle bir şey diyorum geliştirirken o yüzde dolmasını beklemesek de ne bileyim şöyle hemen geliştir gibi bi seçenek gelse Beklemek ücretsiz olsa Hemen bitirme 250 uridium gibi bi fiyat olsa veya 100 uridium fark etmez sizlere kalmış yani 1 saatlik geliştirme indirimi saatlerinde yetiştiremiyorum ben şahsen konuşuyorum 1 saatlik indirimde max 4 seviye atlatabildim bekleme yüzünden ama dediğim gibi bir secek olsaydı belkide diroitlerimin veya her hangi bir nesnenin 16 geliştirme seviyesini 1 saat içerisinde yapabilirdim ??

2. Öğe geliştirme süresi kaldırılacak zaten

3. evet kaldırılacak

4. WolfWar

WolfWar User

Süre yakın zamandaki güncelleme ile kaldırılacak zaten :)

5. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

yapilcak zatende once bu fikri verseydin telif alirdin :D

6. Söylenenlere göre 5-6k urilik fark ile yeni sistem geldiğinde süresiz ve %100 olarak geliştirebileceğiz. Buda cuma günü gelen indirimden bolca faydalanmak demek oluyor.

7. MKS-705

MKS-705 User

5-6 k derken maliyeti mi artıcak azalck mı ? anlamdım ama...

8. Süre kalkacağına göre bunun maliyeti olarak artacak :) Cuma günü çıkan %25 indirimde geliştirme yaparsan bu artış hiç önemli olmaz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.