Öğe geliştirme hakkında yardım

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve joetly tarafından 17 Ekim 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. joetly

joetly User

Merhaba

Öncelikle şuan gemim venom, 8 adet iri mevcut. 10 adet prometheus ve geri kalan full lf 4.

Yardım almak istediğim konu şuan 500 bine yakın uridium um var. Öğre geliştirme sanırım değişiyor. sizce öğe geliştirme gelmeden irislerimi en azından güncelleyebildiğim kadar geliştireyim mi? çünkü sanırım uri + bir item istiyor galiba. yada yeni geliştirme geldikten sonra o istediği item kolay bulunabilir bir şey ve uri azalacak mı?

test server hiç hirmedim. (aslına bakarsanız çokta vaktim yok açıkçası günlük 1 saat falan girebiliyorum özellikle bu aralar) test server da olup item güncelleyenler daha detaylı bilgi verebilirler mi?

not : topladığım uridium sadece iris güncelleme amaçlı. sayborg parçalarını yavaş yavaş topluyorum. apis ve zeus da keza aynı. eksiğim çok var biliyorum ama en azından irisleri belirli bir seviye bile çıkarsam kafi gözüyle bakıyorum. hele bir de yeni güncelleme ile daha da zorlaşacaksa şimdiden yapalım bari. o nedenle aceleye getirmek istedim eğer zorlaşacaksa.

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

iyi oyunlar.

2. ŞahFD

ŞahFD User

Güncelleme gelmeden irislerinizi full geliştirme yapmanız sizin için çok kaarli bir işlem olacaktir,

Eğer test serverinde'ki belirli geliştirmeden sonra i oil istiyorsa isterse eğer daha zor olacaktir, bence uridiumunuz varsa geliştirin 8 tane irisi en azından aradan çıksın derim.

joetly bunu beğendi.
  3. joetly

joetly User

çok teşekkürler ŞahFD

Darkorbit yine yapmış yapacağını. Gelişmekte olan oyuncular gelişemesin. Gelişmiş oyuncular daha da güçlensin diye elinden geleni yapıyor.
    Ben genelde görev yaparak, zaman geçirip stres atıyorum. PVP derdim çok yok ama iyice sıkmaya başladı artık bu politika.

en azından belirli bir seviyeye ulaşıp en azından gelişmiş oyuncuların yemi olmaktan kurtulalım istiyorum ama biz gelişemeyelim diye ellerinden geleni yaparken bir taraftanda hali hazırla gelişmiş oyunculara özel etkinlikler ile yeni gemiler, yeni lazer cephaneleri, harcadıkları uridium u daha kolay kasabilmeleri için BL gözcüleri falan.

4. Anxiety

Anxiety Guest

Merhaba,

Şahsen yorumluyorum, belki Öğe Geliştirme Sistemi değiştiğinde i-oil kazanımları bir tık daha kolaylaştırılabilir. Ancak yine de şimdikine göre zor olacağı kesin. Benim de tavsiyem Öğe Geliştirmelerinizi şuan daha da hızlandırmanız olacaktır. Tabi güncelleme ile ilgili net bir bilgi geçilmediği için bu kişisel yorumumdur.

Her oyunda olduğu gibi Darkorbit oyununda da güncellemeler doğaldır. Tabi şuan ekip gemilerin eşit seviyeye gelmesi için uğraşıyor gibi gözüküyor. Belki I-Oil'in önemi azaldığı için Geliştirmeye yeni bir ek getiriliyor olabilir. Yine de ben "Oynanmayacak kadar zor bir seviye" güncellemeler olduğunu düşünmüyorum. Detaylı bilgi geldiğinde her şey netleşecektir.

İyi forumlar dilerim.

joetly ve .Paradoks. bunu beğendi.
  5. joetly

joetly User

Merhaba Sayın Anxiety

Yani benim sitemim yanlış anlamayın size değil. Yani sitemim biz gelişmeye çabaladıkça yeni etkinlikler, yeni itemler falan derken gelişmiş oyuncuların balık yemi gibi bizi kullanması. elbetteki güncellemer gelecek (ki güncelleme geldikçe daha da güzelleşiyor) o konuda hiç bir problemim yok. tam gelişeceğiz 17 level olduk grup bulma kolaylaşıyor derken prometheus lazeri için görev yapıcaz. hooop galaktik çekişme. güçlü gemiler haritada kasmaya çalışan yemleri öldürün. öldürdükçe şu ödülleri vereceğiz diyor. bl gözcülerini öldürelim uridium oil kasalım diyoruz. yeri saati belli. güçlü gemiler gitmiş pusuda bekliyor. eğer sen 2-3 saniye bekleme yaparsan o bölgede (geçip gitsen bile) kamufle bozup sıkıyor 2 tane yolluyor hangara. tam yeni bir gemi için item toplayacağız başka bir etkinlik. iyi bari şu irisleri güncelleyelim diyoruz o zorlaşıyor sanırım (bunu 2 kere yazdım detaylı bir bilgi bulamadığım için yardım amaçlı açtım aslında konuyu) ve gerçekten öyle gözüküyor. umarım oil bulmak kolaylaşır. ama onu da muhtemelen güçlü gemilere yapılan bir etkinlik ile vermeyi düşünüyordur darkorbit yapımcıları.

o da olursa artık eğlenmek, zaman geçirmek için girdiğim darkorbit ten daha da soğuyacağım.

ben şunu demiyorum. 3-5 ay da full+full olayım 10 yıllık adamla kapışayım. elbetteki o daha güçlü olsun ama biz gelişmeye çalıştıkça gelişmememiz için çabalıyor sanki darkorbit. anlam veremiyorum açıkçası.

C★.Az®A!L.C★ bunu beğendi.