öğe geliştirme kuponu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve N€ŞT€R tarafından 4 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

öğe geliştirme kuponu gelmelimi ?

1. gelmeli

oy sayısı 13
    92,9%
  2. gelmmeli

oy sayısı 1
    7,1%
  3. geliştirilebir

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar bildiğiniz gibi full olmak için öğe geliştirmeye milyonlarca uridium harcamamız gerekiyor öğe geliştirme kuponu olsa yükümüz biraz olsa azalır kapılardan,görevlerden veya ganimet sandıklarından çıkabilir. Gelen kuponun geliştirme ihtimali %100 olacak.

Son düzenlenen: 4 Kasım 2015
  2. ++++++++++ on numara olmuş kardeşim benim konularımada destek verirsen sevinirim

N€ŞT€R bunu beğendi.
  3. iyi fikir inşallah kabul görür

4. Peki bu kupon nasıl birşey olucak yani şundan şundan çıkabilir alın fikir benden tasarlamayı siz yapın gibisinden olmuş biraz.(azarlama gibi anlamayın lütfen )
    Amacım kafanızdaki fikir tam olarak nasıl birsey bize biraz daha detaylı bir bicimde aktarabilirseniz ona gore oy kullanalım.

5. azrlama gibi anlamadım teşekkürler tabiki herkes fikrini söylesin ona göre geliştirilebilir extra enerji gibi olmasını düşünüyorum yani geliştirmeyi açınca 0 uridium yazacak

6. Sadece 1 lwl dimi ve tek oge

7. evet kuponu kullandığınızda sadece 1 öğeyi 1 lwl yükseltirsiniz darkın bunu bile yapması uzak bir ihtimal daha fazlası imkansız gibi bi şey olur :)

8. Ben bu kodun ne işe yaradığını pek anlamadım. Uri vermeden %100 mü geliştirecek ne olacak?

Tavsiye: Oyuna para veriyorsan %25 indirim + %5 vip indirimi al, bolca uri kas birde twicthde kodu kaptın mı gerisi kolay :D Geliştirme indirimi saatine denk gelirsen %15lik fiyatla geliştirme yaparsın. Yani 100k değilde 15k.

9. çok güzel fikir +

10. Fazla duyulursa eğer bu konu öğe geliştirmişlerin tepsi kesinlikle - olur.
    Full geliştirme için 5.5 milyon uridium harcamışız sonuçta yararlanmayacaksa istemez yani kimse.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.