Öğe Geliştirme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ☼»Ŝ•Σ•R•F•R•İ•Ĉ«☼ tarafından 8 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öğe geliştirme için indirim günleri hala devam ediyormu ve kaç günde bir geliyor.

2. Merhaba,

Bu tür özel günler ve saatler sistem tarafından atanmaktadır. Bu yüzden bizler daha önceden bilemeyiz.

İyi Forumlar.

3. Peki öğe geliştirme için indirim günleri oluyormu uzun zamandır yoktum eskiden vardıda şimdide varmı?

4. Arada sırada denk geliyorum ben.Sanırım en son 3-4 hafta önce olmuştu.Yanlış yönlendirme yapmayayım ama hatırladığım kadarıyla bu kadar bir süre geçti üstünden.Ne zaman olacağı da Moderatörümüz tarafından söylendiği gibi sistem tarafından belirlenmektedir.

5. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.

6. Önemli değil.İyi Forumlar, iyi geceler...

7. Merhaba,

Tekrar söylüyorum; bu tür konularda en ufak bilgimiz dahi yok. Tamamen sistem tarafından atanmaktadır. Kimse size bu konuda yardımcı olamaz.

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.