Öğe Geliştirme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Çırak®™ tarafından 30 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar herkese merhabalar acil yardımınıza ihtiyacım var en son öğe geliştirme kampanyası hangi gün geldi ve tahminlerinize dayanarak ne zaman gelmesini planlıyorsunuz ona göre diroitleri geliştirme planı içerisindeyim herkese iyi oyunlar...

2. Genelde 2 haftada bir cuma günleri çıkıyor En son ne zaman çıktığını bilmiyorum bide konuyu yanlış yere açmışsın

3. Chat te cm buraya açmamı söyledi oyuzden buraya açtım dostum benimde bi bilgim yok nereye açmamı önerirdin?

En son ne zaman öğe geliştirme indirimi geldi hatırlayan??

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

CM Size , Güncelleme ve Fikir Havuzuna mı konu açın dedi ? Yoksa Foruma mı konu açın dedi ?

Bu tür sorularınızı Genel Konular kısmına , Oyun ile ilgili Teknik Sorunları , Teknik Konular kısmına açınız.

Konunuzu ilgili kısıma taşıyorum.

Özel İndirim saatleri sistem tarafından otomatik olarak atandığından ne zaman çıkacağını bilemiyoruz. Sistem otomatik olarak atamaktadır , Genellikle sunucunun yoğun olduğu saatlerde çıkarıldığını biliyoruz.

En son ne zaman çıkacağını , Geliştirme İndirimi sadece 1 saat kaldığı için takip etmek oldukça zor. Bu yüzden bilemiyoruz.

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.